fbpx

[FOTO] Melania Trump z obiskom vojaške letalske baze popolnoma navdušila ameriške vojake!

Foto: Twitter

Prva ameriška dama Melania Trump je v sredo obiskala ameriško letalonosilko USS George H.W. Bush in ameriške vojake v skupni vojaški letalski bazi Langley v Hamptonu v Virginiji ter vnovič navdušila s svojo eleganco in pozitivno energijo, ki jo odseva.   

Melania je ob obisku nosila kostim v mornarsko modri in črni barvi, preko pa je oblekla kratek plašč iz kašmirske volne v vojaškem stilu. Plašč modnega oblikovalca Dereka Lama je sicer mogoče preko spleta kupiti za okrog 1.900 ameriških dolarjev.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Pozabila ni niti na modne dodatke
Modna muza vedno večjega števila modnih oblikovalcev po vsem svetu je plašč skombinirala z usnjenimi ozkimi hlačami visokega pasu znamke JBrand, v znesku 998 ameriških dolarjev, poleg pa obula najljubše usnjene vojaške škornje črne barve, navaja ameriški Breitbart. Svoj videz je ob zadrževanju na odprtem dopolnila s črno pleteno kapo, sončnimi očali in seveda z usnjenimi rokavicami znamke Bottega Veneta, ki veljajo za pravi modni hit letošnje zime.

Sodeč po fotografijah je bila Melania toplo sprejeta s strani ameriških vojakov, kar pa ne čudi glede na to, da je že večkrat javno poudarila, da je ponosna na delo ameriških vojakov. Njeno domoljubje pa se odraža tudi v letošnji praznični dekoraciji Bele hiše.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Foto: Facebook

H. M.