fbpx

[Foto] Po modni dominanci na vrhu G7 se Melania Trump v stilu vrača nazaj v Belo hišo!

Foto: epa/Twitter

Ameriška prva dama Melania Trump se je z možem Donaldom Trumpom vrnila v Belo hišo potem, ko je konec tedna preživela v Franciji na vrhu G7 v Biarritzu, ki se ga je udeležilo sedem voditeljev najbolj razvitih držav sveta. Če je kdo mislil, da bo Melania zaradi obveznosti izmučena, se je uštel, vnovič se je namreč pojavila v stilu. 

Melania je za vrnitev v Washington izbrala bele balerinke znamke Christian Louboutin. Odločila se je za bolj sproščen stil, oblekla je namreč tesne bele kavbojke in modro srajčko.

Foto: epa

V istem odtenku niso več na voljo
Izbrala je bele usnjene balerinke Louboutin Ballalla s poudarjeno silhueto in rdečim podplatom, ki jih je mogoče preko spletne trgovine na strani Net-a-porter.com kupiti za 575 ameriških dolarjev. Glede na to, da je Melania vzornica številnih modnih navdušenk, bo povpraševanje po čevljih nedvomno veliko, a je treba ob tem izpostaviti, da čevlji v barvi, ki jih je izbrala Melania, niso več na voljo.

Foto: epa

Nekdanja manekenka je izgled dopolnila s torbico Hermès Birkin in s svojimi najljubšimi velikimi sončnimi očali. Sicer Melania zelo rada obuje vrtoglave pete, a se je tokrat očitno odločila, da bo neformalni obisk v Franciji opravila v balerinkah, ki jih je za obisk vasice Espelette, ki se nahaja na jugozahodu, dopolnila z belo obleko z belim pasom znamke Calvin Klein, ki ji je segala preko kolen. Balerinke pa je obula tudi v petek zvečer, ko je z letalom poletela iz Washingtona proti Franciji, poroča Footwearnews. Tedaj jih je skombinirala z belimi kavbojkami in suknjičem iz tvida. Ni kaj, Melania ima smisel za modo in prav vsi kosi, ki jih izbere, gredo za med.

Foto: epa

Hana Murn