[FOTO] Ruska zvezda Instagrama svoj lamborghini prekrila s kar dvema milijonoma kristalov Swarovski!

Foto: Instagram

Ruska zvezda družabnega omrežja Instagram Daria Radionova je svoj super športni avtomobil Lamborghini Aventador prekrila s kar dvema milijonoma kristalov Swarovski. Avto, vreden 270.000 angleških funtov, ki je pred predelavo dosegel maksimalno hitrost 349 kilometrov na uro, je Radionova predstavila javnosti v Londonu in požela nemalo občudovanja ljubiteljev prestižnih jeklenih konjičkov.

Ponavadi so super avtomobili tako aerodinamično zasnovani, da omogočijo zmogljivim motorjem manjši zračni upor. Tako je namreč mogoče, da lahko motor v samo 2,8 sekunde doseže hitrost 96 kilometrov na uro, v 8,5 sekunde pa kar 193 kilometrov na uro.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kakorkoli, namestitev dveh milijonov kristalov na ogrodje avtomobila bo najverjetneje vplivala na zmogljivost avtomobila, saj se bo zaradi njih povečala teža avtomobila. Radionova se za namestitev kristalčkov ni odločila prvič, v preteklosti je te že namestila na svoja avtomobila znamke Lambourghini Huracan in Mercedes CLS.

Foto: Instagram

Porabili dva meseca
Podjetje, ki je polepšalo super jeklenega konjička Rusinje, je dejalo, da če bi bil superjunak Bruce Wayne ženska, bi bil to nedvomno njegov avto. Po poročanju DailyMaila je ekipa pri Cars in Cloaks porabila kar dva meseca za namestitev kristalčkov.

H. M.

 • šmentanamuha

  Me ne bo presenetilo, če bomo kdaj v prihodnosti brali, da so to super zvezdo našli v nekem zakotnem hotelu, ker “si je vzela življenje”. Kandidatov, ki bi z veseljem podelili z njo njeno bogastvo, hočem reči lepoto je na pretek. Enga že vidim na sliki.

 • Get Smart

  BLATENJE pojma DRŽAVA (POLITEJA in z njo delo za državo/POLITEJO, ki mu pravimo POLITKA) je POMEMBEN del kaviaržidoKOMINTERNISTIČNE oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNE propagande. Cilj take lažne in vsegliharsko podtikovalske propagande je vcepiti ljudem SOVRAŠTVO do LASTNE države (POLITEJE ) in vcepiti sovraštvo do DELA ZA SVOJO DRŽAVO (delu za svojo državo/POLITEJO pravimo POLITIKA).

  Zaradi POTURJENIH LAŽI veliko UBOGIH LJUDI verjame/veruje, da je na svetu neka entiteta, ki se kao imenuje država in ki kao ROPA, krade, laže, ubija … skratka »tepihuje« in »sfukuje« ljude nje, prosto po Masleshi.

  Država oz. POLITEJA VAS NE ROPA … POLITEJA oz. država NE DELA, država samo je,
  je OKUPIRANA, okupator je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA =
  okupatorjeve ZLOČINSKE LUTKE DELAJO, lažejo, kradejo, ropajo, uničujejo …
  »on dela nje«.
  MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA je združenje zločinskih kreatur = mekanocurnih pussićev in kastratov (transićev), pohabljalcev svojega in predvsem telesa ljudi.
  .
  DRŽAVA (politeja) OBSTAJA le kot formalni okvir, je dogovor neke skupine o skupnih poslih (politika) oz. je VSE tisto, kar je znotraj njenih meja.
  DRŽAVA (oz. sestavni del DRŽAVE oz. POLITEJE) ste med drugim tudi vsi, ki ste državljani neke države,
  kar pomeni, da ko onanirate o »kao grdi DRŽAVI«, govorite o sebi, PLJUVATE v lastno skledo, SE STRELJATE V KOLENO nje,
  si podtikate zločinska dela ZLOČINCEV s podtaknjeno vam FEJK »kolektivno krivdo«.

  Če pa že morate uporabiti pojem država, MORATE povedati, katera DRŽAVA!
  Torej, pusići in transići KATERE DRŽAVE vas »tepihuju« in »sfukavajo«:

  =kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA država = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
  =muslićkulti islamska država = je le oddelek KOMINTERNE=
  =MURGL JUGOKOMUNISTIČNA država = je oddelek KOMINTERNE.

  MURGL JUGOKOMI kreature delajo za svojo POLITEJO (državo) MURGL KOMI JUGO =
  VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem =
  MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kamelojebizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH SUŽNJELASTNIKOV in njihovih SERBUSOV=hlapcev = psov čuvajev=watchdogov. VSI.
  Za razliko od teh kreatur,
  pa
  ČLOVEK dela za svojo pošteno državo: svobodno, pravno, pravično, človekoljubno,
  resnicoljubno … DRŽAVO = POLITEJO.
  .
  Torej, tega in onega NE DELA NEKA DRŽAVA (država to, država ono, država je grda … VSE TO JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop),ampak to počno MURGL JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki – »vojaki revolucije«, kot jim pravi tovariš Milan KUćAN, ki je PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, sami pa si mekanocurni pussići med drugim pravijo še »WATCHDOGI« = »psi čuvaji« naropanih pridobitev MURGL JUGOKOMUNISTIČNE revolucije.

  • Get Smart

   Onaniranje o SKRAJNIH (»extremnih«) oz. »SKRAJNISTIČNIH« (»extremističnih«) levicah, desnicah, sredinjicah … je bulšitizem:
   ekstrem = skrajnost; ekstremna = skrajna = JE S KRAJA = je z začetka ali s konca, odvisno od gledišča nje = Wat the FAK?!
   Izbijte si iz glavic poturjene vam kretenizme, ker škodijo zdravju.
   Namesto onanije »SKRAJNA STRANKA LEVICA«, skladno z DEJSTVI pomenljivo rečete:
   stranka “Levica”, ki jo je leta 2013 ustanovil FORUM 21 = Milan Kućan = predsednik predsedstva centralnega komiteja komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
   .
   LEVIČIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = kaviaržido KOMINTERNIZEM =
   = SUŽNJELASTNIŠTVO = parazitiranje na človeku = izkoriščanje človeka =
   je »rak«, ki najeda vaše telo.
   »RAK« je parazit, ZAJEDAVEC, ni vaša »LEVA ROKICA«, je lahko in je tudi na LEVI ROKICI, ni pa RAK vaša LEVA ROKICA, ampak je TUJEK, parazitski tujek, je ALIEN, je INVADER, ki je vdrl v vaše telo in širi svoje zasevke do končnega UNIČENJA vašega telesa.
   .
   Kakšna je razlika med kao SKRAJNO in NESKRAJNO?
   .
   »NESKRAJNA« MURGL JUGOKOMUNISTIČNA “levica”, torej
   SD DeSUS ŠARAC bratušak LEVICA LDS zares SMC … so le PREIMENOVANJA in “novi obrazi” ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, ki
   DOKAZANO UBIJA otroke, posiljuje otroke, pse, laže, krade, ropa, mori, uničuje Slovenijo, uničuje vse, kar delo pridnih človeških rok, PARAZITIRA na vaših žuljih …
   POKRADLA je VSA podjetja v Sloveniji (polovico jih je prenesla na FORUM 21, pol pa na nabiralnike svojih kaviaržidoKOMINTERNISTISTIČNIH gospodarjev, od Amsterdama, Beograda, Cipra … i tako dalje do tokija nje).
   .
   Kaj pa dela “kao” SKRAJNA MURGL JUGOKOMUNISTIČNA levićija?
   .
   A razumete, otroci? Lepo napišite IME,
   vsakokrat napišite ime oddelka MURGL KOMI JUGE, o katerem govorite. Če o MURGL JUGOKOMI vladi v Sloveniji (NE slovenski, ker ni slovenska, ampak V SLOVENIJI), potem pač napišete:
   ŠARAC-SD-DeSUS-SMC-SABratušak-Levica DELAJO oz. so naredili to pa to,
   ne koalicija, ne levićija, ne skrajnićija, ne preogresivćija …
   saj so ta njihova samoimenovanja oz. t. i. »tehnični pojmi stroke« primerni le za poznavalce, ne pa za ljudi, ki ne vedo, kdo jih DNEVNO ROPA.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    In izbijte si iz glavic FLOSKULE tipa
    “leva politična opcija” in “desna politična opcija”,
    saj česa takega na tem svetu ni. Na svetu ni DRŽAVE, ki bi se imenovala ali bila leva/desna.
    Na svetu sta 2 RAZLIČICI (“opciji” nje) DRŽAVOTVORNOSTI in DRŽAVNOSTI (POLITIKA=državnost, državotvornost … = SKRB ZA POLITEJO = DELO ZA POLITEJO):

    __ I. __ –kaviaržido KOMINTERNISTIČNA država = KOMUNIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = NACIONAL SOCIALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = kozojebizem = vukojebizem = transićizem = satanistično SUŽNJELASTNIŠTVO =
    red razredov =
    1. prvorazredne gazde = krvosesi
    2. drugorazredni psi čuvaji = WATCHDOGOVI
    3. brezpravni sužnji = LJUDJE

    = skratka »KULTURA SMRTI«
    in
    pa
    __ II. __ – DRŽAVA / POLIS / POLITEJA LJUDI,
    kjer vladajo RESNICA, PRAVICA, PRAVO, DOBRI ČLOVEŠKI ODNOSI, DOMOLJUBJE, RODOLJUBJE …
    skratka »KULTURA ŽIVLJENJA«,
    ki smo jo Slovenci podarili ljudem tega sveta.

    Pamet v glavo.

 • to_mi_delaj

  Ta je bolana.

 • Darth Vader

  elitna kurbica :)

 • Goran Hvala

  tipicna svobodna zenska…:-)..nic novega. sej je se polovica slovenk gor pa sam riti in joske ponujajo.. wow…loh zbiras cimbolj lepo pardon sm mislu umetno…:-).. to je vse kar ti moderna zenska lahko ponudi…en kup sminke in botoxa…:-)

 • tramal

  To si lahko privošči samo komunistična pocestnica ,ker je njen oče pokradel lastni narod ,tako kot Slovenski komunisti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!