fbpx

[Foto] Srhljivo: Družino želel posneti z dronom in opazil, da se jim približuje morski pes!

Foto: iStock

Oče je na obali želel iz zraka z dronom posneti svojo družino, kako se kopa, in ko ga je vklopil, je zagledal bližajočega se morskega psa.

Na priljubljeni floridski plaži New Smyrna je Dan Watson svojo ženo in tri otroke želel med kopanjem iz zraka posneti z dronom. Ko je vključil kamero, je bil šokiran. Opazil je namreč, da se jim je iz daljave približeval morski pes. Kot poroča Večernji, je oče takoj pričel kričati otrokom, da pobegnejo pred nevarnostjo. Na Instagramu je objavil dve fotografiji, ki ju je posnel, in na prvi se vidi, kako morski pes plava proti družini, na drugi pa, kako bežijo iz oceana, morski pes pa se vrne v globine.

Napadov morskih psov je manj kot nekoč
“Ko razmišljaš o morskih psih, pomisliš, da se nahajajo v globokih vodah, nikoli si jih ne predstavljam v takšni bližini. Strašno je, kako so se približali mojim otrokom,” je komentirala mati Sally Watson. Leta 1882 je Florida zabeležila kar 827 neizzvanih napadov morskih psov, zadnji pa se je zgodil prejšnje leto, ko je na isti plaži morski pes za nogo ugriznil 18-letnega deskarja.

Rok Krajnc