[FOTO] To so skrivnosti za mladosten videz ameriške prve dame Melanie Trump!

Foto: epa

V petek je ameriška prva dama slovenskih korenin Melania Trump praznovala svoj 49. rojstni dan. Glede na to, da žena 45. ameriškega predsednika izgleda tako fenomenalno, se marsikdo sprašuje, kakšna je skrivnost za tako mladosten izgled, ki ji ga zavida marsikatera ženska.

Melania izpostavlja, da se ne poslužuje nikakršnega skrivnostnega mladostnega eliksirja ali česarkoli podobnega. Za revijo GQ je leta 2016, ko je bil mož Donald Trump zaposlen s predsedniško kampanjo, razkrila, da dnevno uporablja pritrjevalne uteži okrog gležnjev, vsak dan zaužije vsaj sedem kosov sadja in skrbno neguje svojo kožo.

Foto: epa

Foto: epa

Postarati se želi dostojanstveno
Melania nikoli ni veljala za pretirano žurerko, tudi takrat ne, ko je kot mladostnica delala v manekenstvu v New Yorku, poroča Express. Trdno zavrača kakršna koli namigovanja, da naj bi imela plastično operacijo. “Na sebi nisem naredila nobenih sprememb. Veliko ljudi pravi, da naj bi se posluževala pomlajevanja obraza. Ničesar nisem naredila, živim zdravo in dosledno negujem kožo in telo,” je povedala Melania in dodala, da je proti botoksu. “Mislim, da je to nevarno za obraz in za živce. Kar vidite, to sem jaz. Postarala se bom dostojanstveno tako kot moja mati.”

Foto: epa

Foto: epa

Foto: Facebook

Ni na dieti
V pogovoru za portal Refinery 29 je povedala, da nima posebnega prigrizka, ki bi ga vedno jedla. “Če bi si privoščila prigrizek, bi pojedla sadje ali nekaj čokolade, saj menim, da telo potrebuje tudi to.” Ob tem je razkrila, da nima nikakršne diete ali strogega režima prehranjevanja. “Nisem na dieti, rada le zdravo jem, ker imam tako več energije.” Po poročanju E! Newsa svojo obliko postave ohranja s pilatesom. Njena zadnja skrivnost je, da si umiješ obraz pred spanjem. Melania je dejala: “Nikoli ne grem spat, preden si ne odstranim ličil. Zelo negujem kožo ponoči.”

Foto: epa

Foto: epa

Foto: Twitter

H. M.