fbpx

[Foto] V Avstraliji naprodaj sanjski otok. Poglejte, za koliko je lahko vaš!

Victor Island (Foto: Twitter)

Sanjski zasebni otok v avstralskem Velikem koralnem grebenu v velikosti 20 tisoč kvadratnih metrov je naprodaj. Na otoku se nahaja tudi prostorna koča, od bližnjega letališča pa ga loči le nekajminutna vožnja s helikopterjem.

Victor Island v avstralskem Velikem koralnem grebenu, ki je naprodaj za 3,3 milijona ameriških dolarjev, je le eden izmed 74 takšnih otokov v okviru območja The Great Barrier Reef Marine Park, od celine pa ga loči manj kot kilometer morja. Kot poroča Daily Mail, je otok prepreden s sprehajalnimi potmi, na otoku pa se nahaja tudi prostorna počitniška hiša s štirimi spalnicami, dvema kopalnicama, veliko kuhinjo z jedilnico ter polno opremljeno dnevno sobo, ki jo krasi velika televizija z ravnim zaslonom.

Victor Island (Foto: Twitter)

Victor Island (Foto: Twitter)

Victor Island (Foto: Twitter)

Na otok najlažje pridete kar s helikopterjem
Od celine do otoka vas loči le kratek polet s helikopterjem, ki od najbližjega letališča ne traja več kot 8 minut, dostopen pa je seveda tudi s čolnom. Da lastnikom med bivanjem ne bi bilo dolgčas, so na voljo peščene plaže, sprehajalne poti, ki jih obkroža bujno zelenje, na otoku pa je na voljo tudi vsa infrastruktura, potrebna za sodobno življenje. Tako lahko na otoku dostopate do omrežja 4G in hitrega interneta prek Wifi, zagotovljen pa je tudi dostop do storitve Netflix.

Victor Island (Foto: Twitter)

J. Ž.