fbpx

[FOTO]Končno razkrito! V takšnem razkošju živi severnokorejski diktator Kim Jong Un!

Foto: YouTube

Po času daljše negotovosti je ameriški predsednik Donald Trump po sprejetju delegacije Severne Koreje dejal, da se bo udeležil vrha 12. junija, za katerega upa, da se bo končal s sprejetjem sporazuma o prekinitvi širjenja jedrskega orožja. Medtem pa so v javnost pricurljale zgodovinske fotografije, ki kažejo na to, v kakšnem razkošju živi Kim Jong Un.

Člani severnokorejske delegacije so v Washington prispeli potem, ko so nekaj dni preživeli v New Yorku, z namenom, da Trumpu predajo pismo Kim Jong Una, potem ko sta se tako ameriška in severnokorejska stran dogovorili, da bosta delali na doseganju dogovora. Trump je novinarjem povedal, da se je predstavitev severnokorejskega pisma na koncu končala v obliki dvournega pogovora s severnokorejsko delegacijo. Do podaljšanja pogovora pa naj bi prišlo zato, ker so se osredotočili na zelo zanimivo vsebino, in zato, ker je prišel do spoznanja, da severnokorejska stran resnično želi nekaj storiti.

“Prišli smo do zelo dobrega sestanka, na katerem mi je bilo dano pismo s strani Kim Jong Una. To pismo je bilo zelo lepo napisano. Bi želeli vedeti, kaj je v pismu?” je novinarje povprašal Trump, kot da na avkciji sprejema ponudbe od novinarjev. Nekaj minut pozneje pa je dejal, da ovojnice pisma še ni odprl. “Želite, da ovojnico odprem?”

Foto: epa

Trump prepričan, da se bo srečanje končalo pozitivno
Po tednu negotovosti glede vrha 12. junija vse kaže, da bo le prišlo do zgodovinskega srečanja med Kim Jong Unom in Donaldom Trumpom. “Sestala se bova v Singapurju. To bo začetek,” je poudaril Trump in dodal, da nikakor ne more zatrditi, da se bo vse rešilo le na enem sestanku, saj so se odvijala leta sovražnosti. “Menim, da bo na koncu le prišlo do pozitivnega rezultata.”

Točna lokacija vile ni znana javnosti
V kako razkošni vili živi severnokorejski voditelj Kim Jong Un, je imel edinstveno priliko videti ruski novinar Valery Sharifulin med službenim obiskom ruskega zunanjega ministra Sergeja Lavrova v Severni Koreji. Vila se po navedbah Russia Today nahaja nekje blizu Pjongjanga, točna lokacija pa ni nikomur poznana. Sodeč po posnetkih ruskega novinarja je Unova rezidenca moderna in minimalistična stavba, ki je obkrožena z lepi vrtovi.

Foto: YouTube

N. Ž.