fbpx

Hčerka Baracka Obame s fantom uživala ob gledanju filma o lezbičnem ljubezenskem trikotniku, po filmu si je z užitkom prižgala “čik”!

Foto: Twitter

Starejša hčerka Baracka in Michelle Obama si je s svojim dolgotrajnim britanskim fantom Roryjem Farquharsonom v sredo privoščila prav poseben večer v Los Angelesu. Opazili so jo namreč, kako je “na veliko” kadila zunaj znamenitega kinematografa New Beverly Cinema, potem ko si je ogledala nemški film o lezbičnem ljubezenskem trikotniku iz leta 1972 z naslovom The Bitter Tears of Petra von Kant.

Malia, ki je Los Angeles obiskala v času “Pride” tedna, je bila oblečena v belo kratko majico, kratke hlače z visokim pasom, videz pa je zaradi mraza dopolnila s preveliko rumenorjavo jakno. Nekdanja prva hčerka ZDA je imela še belo platneno torbo, obuta pa je bila v par visokih črnih superg. Njen fant je bil prav tako oblečen vsakdanje, nosil je namreč temno jakno, mornarsko modro polo majico, kavbojke in bele superge.

Glede na izbiro filma, ki ga je režiral Rainer Werner Fassbinder in ki govori o ljubezenskem trikotniku med manipulativno modno oblikovalko, njeno suženjsko pomočnico in ambiciozno manekenko, je mogoče sklepati, da se par udeležuje praznovanja ob mesecu “ponosa”, ki povzdiguje ideologijo LGBT .

Foto: Twitter

Šibkost do nikotina podedovala po očetu
Malii in njenemu fantu Roryju se je pridružila skupina prijateljev, poroča britanski Daily Mail. Po končanem filmu je bilo mogoče opaziti, kako se skupina mladih druži zunaj legendarnega kinematografa. V nekem trenutku je bilo mogoče opaziti, kako je Malia prižgala cigareto in pričela kaditi skupaj z enim izmed svojih prijateljev. Glede na to, da je bila že večkrat zalotena pri kajenju, je očitno, da je po očetu podedovala šibkost do nikotina.

Foto: epa

Malia nedvomno ne velja za vzorno hčerko, leta 2016 je bila namreč obtožena tudi kajenja marihuane, potem ko je po spletu zaokrožil posnetek, kako kadi cigareto sumljive oblike. Malia in njen fant sta v zvezi, odkar sta se leta 2017 srečala kot študenta na Harvardu.

H. M.