Hčerka Baracka Obame s fantom uživala ob gledanju filma o lezbičnem ljubezenskem trikotniku, po filmu si je z užitkom prižgala “čik”!

Foto: Twitter

Starejša hčerka Baracka in Michelle Obama si je s svojim dolgotrajnim britanskim fantom Roryjem Farquharsonom v sredo privoščila prav poseben večer v Los Angelesu. Opazili so jo namreč, kako je “na veliko” kadila zunaj znamenitega kinematografa New Beverly Cinema, potem ko si je ogledala nemški film o lezbičnem ljubezenskem trikotniku iz leta 1972 z naslovom The Bitter Tears of Petra von Kant.

Malia, ki je Los Angeles obiskala v času “Pride” tedna, je bila oblečena v belo kratko majico, kratke hlače z visokim pasom, videz pa je zaradi mraza dopolnila s preveliko rumenorjavo jakno. Nekdanja prva hčerka ZDA je imela še belo platneno torbo, obuta pa je bila v par visokih črnih superg. Njen fant je bil prav tako oblečen vsakdanje, nosil je namreč temno jakno, mornarsko modro polo majico, kavbojke in bele superge.

Glede na izbiro filma, ki ga je režiral Rainer Werner Fassbinder in ki govori o ljubezenskem trikotniku med manipulativno modno oblikovalko, njeno suženjsko pomočnico in ambiciozno manekenko, je mogoče sklepati, da se par udeležuje praznovanja ob mesecu “ponosa”, ki povzdiguje ideologijo LGBT .

Foto: Twitter

Šibkost do nikotina podedovala po očetu
Malii in njenemu fantu Roryju se je pridružila skupina prijateljev, poroča britanski Daily Mail. Po končanem filmu je bilo mogoče opaziti, kako se skupina mladih druži zunaj legendarnega kinematografa. V nekem trenutku je bilo mogoče opaziti, kako je Malia prižgala cigareto in pričela kaditi skupaj z enim izmed svojih prijateljev. Glede na to, da je bila že večkrat zalotena pri kajenju, je očitno, da je po očetu podedovala šibkost do nikotina.

Foto: epa

Malia nedvomno ne velja za vzorno hčerko, leta 2016 je bila namreč obtožena tudi kajenja marihuane, potem ko je po spletu zaokrožil posnetek, kako kadi cigareto sumljive oblike. Malia in njen fant sta v zvezi, odkar sta se leta 2017 srečala kot študenta na Harvardu.

H. M.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Zelo zanimivo!

 • Povprečen Državljan

  Grozno.V Ameriki vrtijo lezbične filme????Pa kako lahko to Trump dopušča??? Morda ima Melanija kaj pri tem?

  • xtc

   Ja,tam je demokracija na take premiere hodite pa taki kot ti in tale,ki ima malo.

 • Povprečen Državljan

  Totalno izrojena,ta Amerika.Belec s temnopolto!Pa še kadita..Ne morš verjet

  • xtc

   Pa še marihuano,ki je vzor vsem levakom.

 • xtc

  No ja okusa za ženske tale “Faq Hard son” nima.
  Očitno pada na v kafetu kuhane,no lahko bi si našel bolj lušno tud v tej varianti kot Barakarja v prekratki kili in supergah.

  • Matt von Glanz

   Obamova hci je za nekega demokrata najboljsa investicija!! Terna.

 • Olga101

  Jabolko ne pade daleč od drevesa…. Zdaj lahko Obama uživa ob sadovih svojega “dela” – na lastni koži!

 • Waltter

  Kaj je zdaj tu poanta da si je ogledala ta lezbični film, ali da si je prižgala čik, ali da ima fanta, ali pa celo da je hčerka od Obame? Pa taki članki nekak ne sodijo na naslovnico da jih skrijete nekam v podstrani še gre samo no?? Kaj pa kaj la-toya in pa urška čepin? če že hočete biti dosledi …

  • Matt von Glanz

   Kaj, je pac slab clanek, ki se ne more odlociti, kaj bi primarno obsodil, ce kaj bi. Vmes je se malo spodbudnega govora o modi …

 • Darth Vader

  to sploh ni hčerka od barracka obame (katerega pravo ime je Barry Soetoro) in michael obame (michelle obama je samo ime transvestita, ki igra “ženo” od barracka obame)…..ne verjamete? eto videoposnetek Rdeča Tabletka: Kdo je Barrack Hussein Obama? https://www.youtube.com/watch?v=-ijV_cONa_s

 • freedomfighter

  Vrhunski clanek…pa ne razumem kaj ste probali doseci…lezbicni filem bi bil sporen ce nebi imela fanta ker bi jo lahko oznacevali za lezbiko, kajenje pa tudi ni niti piblizno tako problematicno kot ce bi jo videli z alkoholom…no pri nas je najbrz obratno ker imamo tak odnos do alkohola kot da je voda

 • Perkele

  A ni kajenje tradicionalna vrednota, v starih cajtih so menjali jajca za duhan, tako pomemben del družbe je bila ta razvada, sploh v vaških gostilnah.

 • Steiermarkt

  Nekaj za Francija Danka da ne bo toliko sanjaril o moskih anusih in kurcih:
  https://www.slovenskenovice.si/bulvar/zapeljivke/clanek/milena-potrebuje-dotik-vseeno-ji-je-od-koga-193902

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!