Hčerki Karla Erjavca na ekonomski fakulteti takoj po zaključku študija uredili službo, a pod enim pogojem: Eva, nič več razgaljenih fotografij na internetu!

Eva Erjavec (Foto: Instagram)

Zapeljiva Erjavčeva hči Eva ni privlačna le zaradi videza, pač pa k temu pripomore tudi tančica skrivnosti, v katero je ovito njeno profesionalno življenje. Službo mlade raziskovalke je na ekonomski fakulteti dobila le en mesec po zaključku druge bolonjske stopnje, njeno magistrsko delo pa še zdaj ni razvidno iz sistema Cobiss. Na družbenih omrežjih še zdaj razkazuje svoj bogataški življenjski slog, opazili pa smo, da se druži tudi s partnerico Damijana Jankovića Ursulo Gawish, ki naj bi se ukvarjala s samostojnim podjetništvom.

Zapeljiva Eva Erjavec, hči ministra za obrambo Karla Erjavca, spet polni naslovnice medijev. Kot navaja Škandal24, je namreč zaključila drugo bolonjsko stopnjo študija na ekonomski fakulteti, a temu ni sledilo iskanje prve službe, ki je v današnjih časih za mlade lahko precej dolgotrajno, pač pa je službo dobila že mesec po končanem študiju, in sicer na EF, kjer zdaj dela kot mlada raziskovalka. Zelo zanimivo, po diplomi je namreč potarnala, da je na EF niti šampanjca niso naučili odpreti, kot je razvidno iz Evinega profila na družbenem omrežju Facebook.

Eva mlada raziskovalka postala v zelo sumljivih okoliščinah
K privlačnosti mlade Eve, ki buri domišljijo marsikaterega slovenskega moškega, pa nedvomno pripomore tudi skrivnostnost, s katero je obdana. V sistemu Cobiss se namreč še vedno ne da najti magistrskega dela Eve, prav tako pa ne niti podatka, kdo je bil njen mentor.

Eva Erjavec ob diplomiranju (Foto: Facebook)

Na razpis naj bi se poleg Eve prijavila le še ena kandidatka
Še več pozornosti pa vzbuja njena zaposlitev na EF, Požareport je namreč prišel do naslednjega podatka: “Po naših zanesljivih informacijah je Erjavčeva zmagala na javnem razpisu EF, pri čemer sta bili prijavljeni samo dve kandidatki, poleg Eve Erjavec še ena Kitajka, ki pa ni izpolnjevala pogojev. Je pa ob dogovoru za službo menda tudi dogovorjeno, da se Erjavčeva poslej ne pojavlja več na spletnih omrežjih, vsaj ne s takšnimi fotografijami kot doslej …”

Eva Erjavec po zaključku študija na drugi bolonjski stopnji. (Foto: Facebook)

Je k Evini zaposlitvi pripomoglo to, da EF vodi Tekavčičeva iz vrst SD?!
Pri vsem tem gre za zanimivo naključje, da EF vodi vidna članica Socialnih demokratov Metka Tekavčič, ki bo morala zaradi afere v zvezi z dodatki za stalno pripravljenost še pred sodnika, prav tako pa bo pred sodnika stopil tudi Erjavčev nekdanji ministrski kolega iz časa vlade Mira Cerarja in profesor na EF Dušan Mramor. Prav zato se ob tem mnogi sprašujejo, ali je šlo pri zaposlitvi Eve za prijateljsko uslugo njenemu očku? To ne bi bila prva sporna poteza ekonomske fakultete in njene dekanje, ki je pred leti v sumljivih okoliščinah, brez ustrezne izobrazbe, omogočila študij Andreju Ribiču, da se je lahko prijavil za mesto direktorja Elektra Ljubljana. Njegovo magistrsko delo, kot smo poročali na Nova24TV in RTV, je bil plagiat, a strokovna komisija na EF ni ugotovila nepravilnosti, zato mu akademskega naziva sploh niso odvzeli.

Eva Erjavec (Foto: Instagram)

Na družbenih omrežjih že dlje časa razburja z razkazovanjem bogataškega življenja
Erjavčeva hči na Instagramu razburja s svojimi fotografijami, kjer ne pozira le oblečena, pač pa tudi v spodnjem perilu. Precej neokusno pa se nekaterim zdi njeno razkazovanje bogataškega življenjskega sloga, ki ga je deležno le malo študentov, pa tudi s plačo mlade raziskovalke bi si ga težko privoščila. Videli smo fotografije, kako pije drag martini ali pa se sprehaja po različnih prestolnicah, kot so Rim, Carigrad ipd. Njen oče je namreč svojim volivcem, upokojencem, že pred več kot desetimi leti obljubil pokojnine v višini 1.000 evrov, a dejstvo je, da povprečna pokojnina še danes niti približno ne dosega obljubljenega zneska, dostojno življenje je omogočil zgolj svoji hčerki. In medtem Erjavec še kar vztraja na položajih.

Foto: Instragam. Eva Erjavec pred carigrajsko Hagio Sofijo.

 

Že pred časom objavila tudi, kako kupuje luksuznega audija
Pred časom smo poročali tudi, kako je Erjavčeva hči na Instagramu s funkcijo Story objavila fotografije, kako v avtomobilskem salonu kupuje novega jeklenega konjička prestižne znamke Audi. Poraja pa se veliko vprašanje, če bi si Erjavčeva takšno življenje na veliki nogi lahko privoščila, če ne bi bila hči politika, ki je spretno že leta in leta priklopljen na državni aparat ter s svojimi lažnimi obljubami o višjih pokojninah še vedno zavaja najstarejše državljane Slovenije.

Ursula Gawish in Eva Erjavec (Foto: Instagram)

Druži se tudi z Ursulo Gawish, partnerko Damijana Jankovića
Kot je razvidno iz družbenega omrežja Instagram, pa ima Eva zelo zanimive prijateljice, med drugim se druži z Ursulo Gawish, zasebno partnerico Damijana Jankovića, ki je končal v osebnem stečaju. A le nekaj dni po njegovem osebnem stečaju se je Ursula odločila stopiti na poslovno pot in postala je samostojna podjetnica. Registrirane dejavnosti, s katerimi naj bi se ukvarjala Gawisheva, so trgovanje z lastnimi nepremičninami, oddajanje in obratovanje lastnih ali najetih nepremičnin, posredništvo v prometu z nepremičninami, upravljanje nepremičnin za plačilo ali po pogodbi ter drugo podjetniško in poslovno svetovanje. Takrat smo se spraševali, če bo dejansko v njenem imenu biznisiral kar njen partner, ob tem pa opozorili, da pri samostojnem podjetništvu podjetnik za razliko od lastnika družbe z omejeno odgovornostjo za dolgove odgovarja z vsem svojim premoženjem. Tako kot Eva tudi Ursula rada razburja s svojimi aktivnostmi na družbenem omrežju Instagram, zaradi česar predvidevamo, da s podjetništvom ni preveč zasedena, prav tako pa ugotavljamo, da nepremičnine niso osrednje področje njenega zanimanja.

T. F.

 • ROMAN Naprudnik

  Ali so znanje in kvalifikacije so fuč?

 • Peter

  Če že fotr nateguje dolinčeke, naj se dolinčeki mal naslajajo nad njegovo hčerko, no.

  • xtc

   Bo že kakega Opankoviča najdla-na tamali je baje frej,pa še focni bodo zastonj.

   • Peter

    janković ma neki spusobnih sinova…nisu završili gimnaziju al znaju pobirat po parkerplacih…

    • xtc

     No pol pa take kure ,ki jim noge kar same narazen lezejo pobirajo-aušusk ausšusu.

 • Franc Šink

  Prikupna pa je, no.

  • VERZIFIKATOR

   A prikupna? Prej bo darežljiva.
   Kar kupnino vendarle zadeva,
   rekel bi, da dobro se ogreva
   in da je predvsem zelo kupljiva.

   • SIMON ROZIC

    Kupljiva kakor dragi ati,
    vse bi dal za evro zlati,
    se bahal, ves čas lagal ;-
    že davno Evo je prodal !

 • xtc

  Sicer je bolj zanimivo vprašanje od kot dener smrklji za tak stil življenja.
  No boste rekli ata pač,no,ko so malce tisti ,ki se spoznajo na te zadeve atove prihodke in zapravljivost malce preračunali naj bi atekovi celoletni zakoniti prihodki pokrili komaj 75 % samo smrkljicinih stroškov luxsusa. od kje torej denar za življenje?
  No kot se je izvedelo naj bi zahodne obveščevalne agencije zvlekle na plan ,da je Kahla na Putinovem seznamu plačancev v EU ,ki delajo zdrahe in iz teh aktivnosti naj bi se stekale miljonske nakazne cifre na zakrite račune v tujini iz teh pa naj bi Kahla hodila pobirat denar za ves luxus.
  Za izdajalstvo SLO vleče denar na tuje račune-to naj bi bilo med zahodnimi diplomati že znano naši mediji pa to skrbno prikrivajo.

  • SIMON ROZIC

   Nekaj drobiža je Erjavcu še ostalo od Patrie, ki jo je obesil kar Janši!
   Punče bo za to provizijo lahko še en lep čas “priljubljeno” v visoki
   srbsko-ruski eliti !

 • Janez Korenjak

  Tudi pujčeki so lepi, ko so mladi.

  • SIMON ROZIC

   …in koristni! Potem postanejo židani in žaltavi!….

 • Stric iz ozadja

  Mislim, da je treba T. F. naucit kako izgledajo gole fotografije.

 • lambizer

  Še en članek ki kaže bedo Nore 24TV!

  • xtc

   Ne kaže bedo ampak resnico,ki vs leve boli.

   • lambizer

    Očitno še en bednik ki ne ve kaj je to gola fotografija!

    • samurai

     Je sploh lahko fotografija GOLA ?
     Joj ga serješ, no.

     • francelj3

      Gola pomeni obrita, brez dlak (ali ptič brez perja). Brez obleke je naga.

    • KAPIBARA

     Misliš naga NA fotografiji.. golo je jaje, ko ga olupiš..

  • Common Sense

   Zakaj bedo? ;) Kaj te je razburilo? Na pol gola punca? Nisi bil na plazi zadnje case?

  • SIMON ROZIC

   …lepša bi bila na naslovnici Mladine…pa se tja ne prerine!

  • Mariskavan beers

   To sporočilo je namenjeno ljudem, ki potrebujejo posebno posojilo za obnovo svojega življenja. Vi ste zasebna Švica, Kanada, Belgija, portugalska, italijanska, francoska, po vsem svetu, nudimo vam posojilo iz leta 2000 €, ki je bilo poenostavljeno na 1.700.000 €, prav tako imamo naložbe in posojila med vsemi vrste in naše prenose zagotavlja banka za varnost transakcije vsakomur, ki ga lahko odplača z obrestmi od 2% do 5%, za vse, ki jih zanima, se obrnite na nas po elektronski pošti: [email protected]

 • Janez Kepic-Kern

  AH,
  KOGA PA ZANIMA TA DROBNA HČERA OD “ŽAL POLITIKA” Karla E. ?
  Tole
  o “RAZSVETLJENJU – F. TUNKA” – JE BOLJ – ZANIMIVO !
  ŠALA

  Po novem – je F.. Tunek opustil kozjerejo,
  tudi
  za kozo Juliko se bolj malo zmei.
  Iz firbca je par dni po našem SDS shodu, z avto seveda – šel v Bovec !
  In se tam – NAVDUŠIL
  ZA OVČJEREJO.
  MALO SE JE RAZGLEDOVAL PO DVATISOČAKIH OKROG BOVCA
  IN GODEL:
  “pa ti SDS -ovci
  so res “nori”,
  da v tej vročini – rinejo peš tja gor”
  F. Tunek se je le malo razledal po Bovcu
  in
  na robu Bovca zagledal en travnik, pašnik, na katerem se je v soncu pasla le ena ovca
  OSTALE PA SO LEPO PAMETNO LEŽALE V SENCI DREVES.
  F. TUNEK
  je od navdušenja nad lepo, mirno, idilično podobo v senci počivajočih OVC
  ZATULIL:

  “UH, OVČEREJA, TO JE ZAME. Kako mirne in luštne so ovce.
  KOZE
  POLITIKA, TO JE PREVEČ “NEMIRNO” ZAME.
  Preselil se bom v Bovec in bom – redil, gojil – OVCE”
  Tako mi poročajo meni poznani iz Bovca.
  Da
  se je en korpulenten
  dedec s štajerskim naglasom – zanimaL ZA OVCE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • Common Sense

  Punca si je ocitno zelo vsec. In vizualno res ni napacna;) Kaj ima v glavi je pa drugo vprasanje.

  • samotoje

   Mislim, da imata obe z Jankovićevo obstrančnico v glavi in na glavi predvsem botoks.

  • Imperial Commando

   Ce sklepas po fotru, potem ima bolj malo oz nic.

 • VERZIFIKATOR

  Karel Žabar

  EVIN NOVI KOSTIM IN ATA

  Eva zapeljiva, vsa rjava,
  se na slikah mnogih prikazuje,
  popularnost v javnosti kupuje,
  naj se ve, da hči je in čigava.

  Oče ves ponosen Evo gleda,
  v družbi ko videva jo izbrani,
  naj se ve, da pompa se ne brani,
  in njegova da je hči seveda.

  Eva ko goloto vsem pokaže,
  ata zagrga le pomenljivo,
  naj se ve, da to dekle igrivo
  je z očetom čisto iste baže.

  In ko jemljejo jo v novo službo,
  biti zna golota silna prednost,
  ata rekel bi dodana vrednost,
  prav primerna za sedanjo družbo.

  Zdavnaj se razgalil je že ata,
  ki vsaj pet kostimov je zamenjal,
  da jih komaj sproti je odpenjal,
  ista je ostala le kravata.

  Pri tej praksi vendar se je bati,
  da se nanju prime vsa nesnaga
  in da končno bosta čisto naga,
  kakršna ju je rodila mati.

  Takšna slednjič bo resnica prava,
  kdor se brez sramu je ves čas slačil,
  bo nazadnje z muko zemljo tlačil,
  barva mu v sramoto bo rjava.

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Mater je Eva Erjavec dobra baba…mnogo lepša od vaše desničarske Eve Irgl. Meni se picek dvigne ko gledam njene slike :)

  • Janez Kepic-Kern

   TE BODO ŽE
   KARLOVI Z MORSA – OHLADILI. Se zdi. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • ROMAN Naprudnik

   a piceka imaš?

   • samurai

    tud kozličeka :)

  • xtc

   Peinkirher tebi se le še dvigne pritisk ob spoznanju ,da bo Krko kasiral in da sta Šurc in Zgaga sodno razglašena za lažnivca.

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Eva je mlada, lepa, izobražena, finančno dobro podprta… vi desničarji pa ste ljubosumni !!!

  • xtc

   Jep!
   Zkremeljsko mafijskim krvavim denarjem to imaš pa prav.

 • Skrajno Desni

  če nebi bila Eva Erjavec bi bila pa kurba.

  • KAPIBARA

   In kje je kle ovira- razlika..??

  • Janko Gedlicka

   Hja, ali misliš, da je tu ovira?

 • me

  Pofukl

 • Franci

  dve navadni kozi, ki pa to ne vesta sta, ha, ha, ja

  • abc

   Si tudi danko ane? pardon Donkotov franci.
   hehehe
   ovce pravoverne, sama faušija vas je
   Marš

   • KAPIBARA

    Faušarija.. za take.. ? NE..!

   • Andrej

    abc…ko jo boš , potem dajaj izjave in komentarje , vsaka cunjica , ki jo ima na sebi je vsaj pol tvoje plače , sicer pa takole r’t , je r’t ….!
    Fovšija se bolje obnese kot pobožne želje , ali “štima” abecedar !

 • tramal

  Prava prostitutka ,ki ne ve kje je javna hiša oz.kupleraj.

  • SIMON ROZIC

   …po moje je pri Racmanu v recepciji….

   • KAPIBARA

    V recepciji..??

    • SIMON ROZIC

     …v kurbišču, v recepciji !(lepše se sliši1)

  • Janko Gedlicka

   Hm, jaz nisem načrtoval, da bi si dal operativno naglihati enake žnable kot jih ima Evina prijateljica Urška Gaviš – ali kako že – vendar me je med vožnjo s kolesom zabrisalo po asfaltu. Sedaj pa res ne vem, ali se naj sedaj, ko imam enake žnable kot Urška, s tem ponašam.

 • Nepotizem komunizem

  Tko to laufa v Sloveniji. Kaj pa Janševa hčerka še vedno na plinovodih?

  • samurai

   Se ti zdi to primerljivo, da tule to omenjaš ?

   • Srbe na vrbe

    Da. V obeh primerih gre za nepotizem. Zmaga razlog zakaj so jo izbrali na razpisu. Ker ni imela izķušenj. Preveč izkušenj škodi.

   • Nepotizem komunizem

    Primerjava na mestu. Janševa na državnih jaslih ravno tako Erjavčeva. Kljub vsej silni izobrazbi in pameti si ne znajo na trgu najti delo. Vsaj Janševa bi si lahko da bi bila za vzgled in ponos.

  • SIMON ROZIC

   Tam je imela le obvezno prakso in še to so očitali;
   vidiš Erjavčka jo ne rabi, samo noge razširi in pove atijevo
   delovno mesto….

  • KAPIBARA

   Al pa komisija za zaposlitev v agenciji, ki NE gleda priimkov kandidatov in ne pozna pririmka kućan…

 • xtc

  Take se hodijo parit za $ v Arabijo ne se sekirat,ko je zlaufana pa klošari na ulici zahoda ko zanuca vse in ko ni več in in pride mlajša ponudba.

 • cosmosjasnovidec

  Lepa Eva z dolgim nosem kot ga ima njen pritegnjeni stari?Hahahahahaha
  Telo ima dobro za enkrat jo nategniti nekje v mraku,da ji ravno ne vidiš gobca.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • xtc

   glej,ne bodi tako žleht.
   Baba prodaja r*** najbolšemu ponudniku ,ki pač ni nujno da je.
   Streznjenje pride kasneje,kop takih že dnevno klošari po Zahodu potem ,ko so osnovna sredstva postala nezanimiva,mlajša konkurenca v špilu in videz postal podoben CV2.
   Če se druži z bagro od Opankovičev,veš da je tudi nivo in počepanje enak.

   • cosmosjasnovidec

    No ja to res drži.
    Res pa je,da se poriva z čefutarji predvsem za denar mi je že davno pripovedoval varnostnik enega nočnega kluba (ne bom omenil katerega).
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • xtc

     S katerimi ps misliš?
     Nivo Opankovičev,Racmanov,Tosičev ipd “poslovnežev” levega pola.

 • xtc

  No podobne objave vidite na omrežjih za kurbice višjega ranga,a žal jih po “uspešni” karieri kljub temu večina konča na klošariji in revščini.

 • Joško

  Veliko lepšaje, kot njen fotr.

  • xtc

   A je mama Vivodova?

 • šmentanamuha

  Sta bili Ursula in Eva pri istem lepotnem kirurgu?

  • Mariborska Mestna Straža

   Izgleda, da imata obe gobec dobro nafilan z botoksom, oziroma kurjim drekom.

  • Andrej

   NE , ADAM JIH RIHTA !

 • Valter BraniSlav

  Ja in?
  NAMESTO DA SKODOZELJNO CEDITE SLINE RAJE DELAJTE IN SE PRERINITE NAPREJ.
  PUNCA JE LEPA IN USPESNA. Seveda luzerji uspesnih ljudi ne marate se zlasti ne uspesnih Slovencev….

  • Nepotizem komunizem

   Problem je v temu ker se po nepotističnih linijah prebijajo vključno z Janševimi je isto.

   • Valter BraniSlav

    Potem pridite v ZDA kjer dobite sluzbo samo ce ustvarjate profit, sicer pa vas fuknejo ven.

    • KAPIBARA

     V SLO še dolge bode službe zaradi profita, temveš zaradi nepotizma+ družinskih vezi+ počepuštva+..itd. samo zaradi dela NE..

     • Valter BraniSlav

      V kapitalizmu moras biti priden: ustvarjati profit
      V komunizmu moras tudi biti priden v smislu ubogljiv.
      Druzbe ki bi cenila humanost ni in je nikoli ni bilo.
      Meni je se najvec dala Titova SFRJ. Ce ne bi zelo mlad zapustil Jugovine mi danes verjetno ne bi ostala v lepem spominu.

    • Andrej

     Valter koliko časa je od tega ko si bil nogiran iz tvojih sanjskih USA , imaš pa dobreideje , izkušenj na tvoj način itak ne bo ! Sanjaj še naprej Ameriko ! Ali si še pri Kraškem zidarju za mešalcem betona in fantazij in iluzij ? Le “brani” še naprej svojo”slavo” !

     • Valter BraniSlav

      Miami, USA 10 mesecev na leto
      Kranj, SLO 2 meseca na leto
      ZAKAJ BI ME NOGIRALI IZ ZDA?
      Prvic me legalno ne morejo ker sem ze drzavljan.
      Drugic me racionalno nocejo ker ogromno zasluzim in drzavi placam veliko davkov.
      ZDA NISO BUTALE KOT SLO, ZATO VLADAJO SVETU.
      Pa en lep dan ti zelim.

 • Tedo Medo

  Me nič ne briga, zame itak ni lepa, enako raztegnjena usta ima kot fotr.

  • SIMON ROZIC

   Upam, da jih bo držala bolj skupaj, da ne bomo še iz njenih ust poslušali
   neumnosti in neznanja!

  • J.Smith

   Kolk je sele raztegnena tvoja neumnost da bleknes tako. Mas pa prou, tako “grde” res niso zate

 • wert

  Ja dekle…….. le kaj od tega, kar ti tako rada razkazuješ, mogoče misliš, da imaš ti več, ali lepše od vsakega drugega mladega dekleta ?
  Vsaka mladost je lepa. Bolj kot zunanja lepota, je cenjena notranja lepota, ki niti s starostjo ne mine. Vse lepo ti želim !

 • tretjerazredni

  Kruleta, normalna hčerka bi se odtujila od takega očeta.
  Njegova je zagotovo, ima iste žnablje in brado, prava belgijka.

 • SIMON ROZIC

  Upam, da imajo dovolj botoxa pri Glumićiču, da napolnijo vse te na sex pripravljene
  gobčke hčera znanih politikantov! – pa še silikončke….

 • GverilaStyle

  HO HO HO….na nivoju…..fotr politični prostitut…..hčera pa starleta na nivoju. A je ni cimerotič zbaril???!

 • Anton

  “pleh” pička!

  sarkazem press

 • karlina

  Zgoraj sta dve kaš p…..i, ena hujša od druge, polne denarja itak,, s polno ritjo je lahko s…i in se bahati na faceboooku, kot vsi otroci udbašev in večnih komunistov !!!!

  • Valter BraniSlav

   Kot tudi jaz in kot Melanija

   • KAPIBARA

    Za Melani vem da ni leftard…

    • Valter BraniSlav

     Saj tudi jaz nisem ne levi ne desni

     • KAPIBARA

      Hvala za razlago :-)

  • Basileus

   Kot prva dama USA.

 • učko

  Jah no, Eva izgleda res popolno. Vse ostalo je v primerjavi s tem dejstvom brez veze.

 • Nata

  Za bejbice bo v moškem svetu vedno prostor . . . . . . .” prostor “. . . . .saj se razumemo , ali ne ?

  • Janko Gedlicka

   Ja, ampak do takrat, dokler bodo bejbice.

 • pijsek pujsek

  EVO BI TUDI RACMAN ZAPOSLIL BREZ SENCE DVOMA.

 • bodica

  Mislil sem da so fakultete vsaj malo neodvisne. No, sedaj vidim, da je vse v Sloveniji prodano, zmanipulirano in prirejeno.

  • KAPIBARA

   Si pa še mlad, da tega nisi že prej vedu ? A že 2 kolo vodi ?

 • tohuvabohu

  Dosedaj sem mislil, da je potlačeni nos Karla Erjavca genetsko pogojen. A ko gledam tele fotke, dvomim v to. Sklepam, da jih je Karl enkrat v preteklosti pošteno dobil na gobec. Pri njegovem značaju to niti ne bi bilo čudno.

  • učko

   Mogoče jo je pa poštar naredu. Nisi pomislil na to, ker si vosu. No, vosu je pa sigurno ni naredu.

   • tohuvabohu

    A moraš ti vedno komu pokvariti veselje, bučko?

 • Nšo-či

  Lepa je.

  • KAPIBARA

   Vsake oči imajo svojega malarja..

   • Nšo-či

    tebi manjkajo štumfi

    • KAPIBARA

     Kdo jim pa rab v tej vročini..?
     Hladna pomaranča bol prov prode..

     • Nšo-či

      vau sprememba.

     • KAPIBARA

      OOOOoooo SORČI- Zdele mi je kanilo, od kje ti te ” tvoji štunfi.”. :-)
      Spomnila si se na moje navdušenje, ob neki fokti, stoječe fufice prekrižanih nog, v enih orn fukiš- fetiš štunfih..
      Moj globoki priklon za tvoj dober spomin..
      P.S. – na pomarančo pa pozabi, je iz drugege fetiša..

 • Olga101

  Ne bo dolgo “znanstvenica”, bo kmalu končala v politiki…. Poznamo tudi “znanstvenico”, ki si je ogledovala Titovo spalnico…

  • KAPIBARA

   Turkovo spalnico…? Dvomim , a si so je upal prpelat v ženino stanovanje na Pražakovi ???

 • sodnikisozločinci

  Od nekdaj sem cenil ženske, ki si z žuljavo pizdo služijo kruh.

 • bubamara

  Ni kaj. Dobra tale Eva. Mora biti raketa v postelji.

  • to_mi_delaj

   glih take so nikakve, zunaj zgleda dobro ,a kaj ko je znotraj gnila

 • Basileus

  Spominja me na Melanijo.

 • Janez Pavel Kanc

  Sponzoruša, ki za denar marsikaj naredi.
  In od tega, kar naredi, je posteljno delo še najmanj škodljivo.

 • šmentanamuha

  Toliko komentarjev za tako nezanimivo osebo ?

 • Janko Gedlicka

  Hm, jaz nisem načrtoval, da bi si dal operativno naglihati enake žnable kot jih ima Evina prijateljica Urška Gaviš – ali kako že – vendar me je med vožnjo s kolesom zabrisalo po asfaltu. Sedaj pa res ne vem, ali se naj sedaj, ko imam enake žnable kot Urška, s tem ponašam.

 • Magu Hirasi

  Pozdravljena Eva, jaz sem pa že pred diplomo na tem faksu odprl svoje podjetje s finančno pomočjo izključno moje družine in od takrat se razvijam brez poznanstev. lp