fbpx

Incident v Novigradu: Mlad par spolno občeval sredi plaže pred očmi otrok in požel zgražanje

Foto: 24Sata

Iz Novigrada v hrvaški Istri poročajo o nenavadnem pripetljaju, ki se je dogodil sredi belega dne. Na plaži sta se namreč vročim strastem predala mlada ljubimca, ki jima je bilo očitno prav vseeno, da je naokrog polno ljudi. Manjkalo ni niti otrok, ki so se igrali na plaži. 

Zaljubljenca sta se sicer tekom ljubljenja prekrila z brisačo, da kopalci okrog njiju ne bi opazili, kaj v resnici počneta. A vendarle je bilo vse skupaj tako očitno, da s svojo krinko nista mogla pretentati prav nikogar.

Otrok ni manjkalo
Marsikdo se je nad njunim obnašanjem v petek okoli poldneva zgražal, saj je bilo očitno, da dvojici ni prav malo mar, da je okrog njiju trideset otrok, ki plavajo in se igrajo v plitvini. Čeprav so pričeli nekateri obiskovalci mestne plaže v Novigradu podajati komentarje na račun neodgovornega obnašanja, se zaljubljenca nista ustavila.

Ustavila sta se šele, ko je staršem prekipelo in so se pričeli odpravljati v njuno neposredno bližino, da ju opozorijo, da so na plaži tudi otroci. Ena izmed mimoidočih, ki je želela ostati anonimna, je za hrvaški 24Sata povedala, da v svojih 32-letih življenja še ni videla kaj takega. Poudarila je prepričanje, da je takšno obnašanje izrazito nespoštljivo do vseh drugih na plaži.

Foto: epa

Ljubljenje na plaži naj bi trajalo vsaj deset minut, še poroča omenjeni spletni portal. Identiteta dvojice sicer ni znana, glede na to, da se v mestu skorajda vsi poznajo med sabo, predvidevajo, da gre za turista.

Nina Žoher