fbpx

Karma mu je vrnila: “Vplivnik”, ki je lizal WC školjko, ima koronavirus!

Foto: posnetek zaslona

Saj veste, kaj pravijo o karmi. No, da ne bomo o kletvicah, priznajmo, da je karma čudež, znani influencer pa je to občutil na najslabši možni način. Potem, ko je lizal straniščno školjko in se posmehoval “kaj mi pa morejo”, je staknil koronavirus.

Influencer Larz iz Kalifornije je znan po svojih vsakodnevnih etapah, tudi provokativnih, ki jih objavlja na svojem instagram profilu. Verjetno ena njegovih najslabših odločitev v zadnjem času je bila, da se je odločil pridružiti “izzivu koronavrusa”, v katerem je moral polizati desko straniščne školjke – in to na javnem wc-ju!  Celoten izziv je posnel in tudi delil na družbenih medijih.

Foto: posnetek zaslona

Posnetek si lahko pogledate tukaj:

Le nekaj dni kasneje pa se je 21-letnik ponovno oglasil na Instagramu – in priznal, da je okužen s koronavirusom, piše New York Post.

Vir: instagram

Izziv, za katerega se je izkazalo, da je smrtno nevaren, se je razširil po družbenih omrežjih, predvsem po tistih, ki jih obožujejo mlajši uporabniki, kot je TikTok. Sedaj pa se je potrdilo to, na kar so številni opozarjali: Larz se je javil iz bolniške postelje, pozitiven na koronavirus. Posnetek je poskušal deliti tudi na svojem Twitter profilu, vendar mu to ni uspelo, saj je bil njegov profil izbrisan zaradi moteče vsebine, ki jo je objavil pred tem, torej lizanja školjke.

Marjanca Scheicher