Kozmetičarka naročila poceni botox kar prek e-Baya – njena stranka umrla po posegu povečanja zadnjice!

Donna Francis (Foto: posnetek zaslona)

39-letna britanska kozmetičarka je bila v ZDA obsojena na eno leto zaporne kazni potem, ko je leta 2015 njena stranka umrla po posegu povečanja zadnjice zaradi embolije, ki jo je povzročil silikon, ki je bil kupljen kar prek eBay-a. Sodnik in sorodniki žrtve so enoletno kazen označili za nepravično, bila pa je rezultat dogovora med ZDA in Veliko Britanijo o izročitvi.

39-letno britansko kozmetičarko Donno Francis je Velika Britanija izročila v New York, kjer je bila nato obsojena na enoletno zaporno kazen zaradi izvedbe posega povečanja zadnjice, po katerem je leta 2015 umrla televizijska producentka Kelly Mayhew. Kot poroča Daily Mail, je Francisova ob izreku obsodbe, mesec pred tem pa je priznala krivdo zaradi uboja iz malomarnosti.

Vnos silikona v zadnjico je pri tv producentki povzročil embolijo
Omenjena televizijska producentka je kozmetičarki, ki za opravljanje dela ni imela licence, za poseg pa je plačala 1.600 ameriških dolarjev. 34-letna Hayhewova je umrla po posegu zaradi embolije, ki jo je povzročil vnos silikona v njeno telo. Silikon je bil kupljen na eBay-u. Enoletna zaporna kazen je rezultat dogovora o izročitvi, sodnik in družinski člani umrle pa so razplet označili kot veliko nepravičnost. Francisova bo sicer lahko svobodna že v sredini aprila, ko bo odslužila polovico svoje kazni. Za hčerko Francisove bo v času prestajanja zaporne kazni skrb prevzela njena babica.

Kelly Mayhew (Foto: Facebook)

Mayhewovo je na dnu stopnic mati našla neodzivno
Kot se je izkazalo v preiskavi, je znake slabosti Mayhewova pričela kazati po drugi injekciji silikona, mati, ki je bila takrat z njo, pa jo je našla neodzivno na dnu stopnic. Kljub temu, da so jo hitro odvedli v bolnišnico, so jo kmalu po prihodu razglasili za mrtvo, mrliški oglednik pa je določil razlog smrti.

(vir: twitter)

Rok Krajnc

 • gabrijelobid

  Rita mora biti taka,da je velika ravno za dve moji šapi.

  • Nata

   O. . . . . a potem prvo mero vzameš ? Potem se pa odločiš ?

   • pesjanar

    Čevlje tudi poskusiš potem jih kupiš!!!

    • Nata

     Ta je pa dobra , no ?? No, saj je dober čevelj zelo važna zadeva !!Upam, da tvoja ne ve za to preimerjavo s čevljem .

     Si iz Ljubljane ? Bom bolj pozorno gledala na Jankovićevi promenadi. . . . . .

     če zagledam koga , ki damam rite meri, bom vedela , da si to ti .

 • Nata

  Sem že stara , torej lahko čivkam ??
  Bolj težko razumem to modo. . . . vendar , ker je izgleda za možakarje zelo važna ( rita ), nimam kaj !

 • cosmosjasnovidec

  Mislim,da,če bi vedela da se bo tako izteklo bi tej prismuknjeni Kelly raje rit napihnila z kompresorjem za napihovanje avtomobilskih zračnic.
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec………………………………………….ostalo je pa znano.