fbpx

[FOTO] Macronova prvi ameriški dami pripravila čudovit sprejem na vrhu G7; Poglejte, kako je Melanija zasenčila ostale spremljevalke na slavnostni večerji

Foto: Facebook

Na tokratnem srečnju G7 v Biarritzu, ki se ga je udeležilo sedem voditeljev najbolj razvitih držav sveta, v ospredju medijev niso bili le pogovori o  svetovnem gospodarstvu, trgovini, varnosti, vprašanje odnosov do Irana in Rusije, ampak tudi lepše polovice voditeljev. Med damami, ki jih je žena francoskega predsednika Brigitte Macron sprejela, je vnovič s svojo podobo najbolj navdušila prva ameriška dama, Slovenka Melania Trump, ki je za to priložnost izbrala prečudovito belo obleko čez kolena.

Če so svetovni voditelji večino časa preživeli na sestankih, so njihove boljše polovice medsebojno druženje preživele na bolj neformalen način. Dame, v ospredju katerih sta bili Melania in Brigitte kot gostiteljica, so obiskale tradicionalno baskovsko vasico blizu mesta, kjer se je odvijal vrh.

Preizkušale tudi vina
Spremljevalke voditeljev so v družbi župana Jean-Marie Iputcha delovale sproščeno in zadovoljno, ko jim je ta razkazoval vasico Espelette, ki se nahaja na juguzahodu Francije, poroča Daily Mail. Poleg razgledovanja okrog lokalnih trgovin in spoznavanja z tradicionalno obliko baskovske hiše, so bile deležne tudi poizkušanja tamkajšnjih vin v družbi strokovnjka za vina.

Foto: epa

Foto: Twitter

Med ogledom vrtov ob vili Arnaga so se spoznale s tradicionalnim plesom in glasbo ter si ogledale bližnjo cerkev. Ameriška prva dama je očitno naravnost uživala, saj je bila še posebej nasmejana. K temu je naverjetneje botrovala tudi okusno izbrana sproščena oprava. V beli obleki z belim pasom znamke Calvin Klein in belih balerinkah je izgledala naravnost osupljivo.

Foto: epa

Foto: epa

Foto: epa

Foto: epa

Sicer pa je Melania navdušila že ob samem prihodu na vrh, ko je ta nosila rumeno obleko z roza cvetlico znamke Calvin Klein, videz pa dopolnila s salonarji znamke Christian Louboutin v roza barvi. Za večerjo na vrhu G7 je ta izbrala prečudovito obleko v krem barvi znamke Gucci. Ni kaj, kdor zna, pač zna!

Foto: Twitter

Foto: epa

Hana Murn