Lovec na zaklade v zloglasnem Bermudskem trikotniku odkril ostanke vesoljske ladje?

Foto: Facebook

Lovec na zaklade na televizijskem programu Discovery Channel se je dokopal do presenetljivega nepojasnjenega odkritja globoko pod Bermudskim trikotnikom, za katerega verjame, da predstavlja prvi dokaz o zunajzemeljskem obisku na Zemlji pred več sto leti. 

Raziskovalec Darrell Miklos je pri odkrivanju uporabljal skrivne zemljevide, ki jih je izrisal njegov tesni prijatelj in znani astronavt pri Nasi Gordon Cooper z namenom, da bi lahko odkrival razbitine ladij v Karibih.

Miklos je svoja dosedanja odkritja prikazoval v dveh sezonah dokumentarne serije Cooper’s Treasure (Cooperjevi zakladi) na Discovery Channelu. V zadnjih mesecih pa se je njegova ekipa dokopala do odkritja, za katerega verjame, da bo povsem šokiral svet. S pomočjo zemljevidov se je usmeril v do sedaj povsem neraziskano lokacijo blizu Bahamov, da bi ob potapljanju naletel na kakšno izmed starodavnih razbitin ladij.

Foto: Facebook

Šlo naj bi za ostanek vesoljske ladje
Namesto starodavne razbitine je veteranski iskalec zakladov ugledal bizarno strukturo, ki je še ni videl nikoli. Prepričan je, da velikanski neidentificiran potopljen objekt predstavlja ostanke vesoljske ladje, ki je dolgo nazaj prispela na Zemljo. V intervjuju za britanski Daily Mail je 55-letnik pojasnil, da ga je šokirala analiza materiala na najdbi. Po njegovo gre za material, ki ga ni izdelala človeška roka, prav tako tudi ne narava, zato sklepa, da gre za ostanke vesoljske ladje.