fbpx

Melania sije v sončni rumeni: Z italijansko znamko “jet-set” družbe iz 1960 poudarila svojo popolno postavo

Foto: epa

Melania je očitno izstopila iz svoje “cone udobja” in tokrat namesto pričakovanih strogih poslovnih krojev, v katerih vedno blesti na srečanjih s predstavniki tujih držav, izbrala lahkotnejšo obleko, ki deluje bolj poletno. Tuji mediji je ne morejo prehvaliti, da za srečanje z indijskim premierjem Modijem ne bi mogla izbrati lepše in bolj primerne oprave.
Melania še naprej navdušuje na vsakem koraku. Še posebej pa je zadela žebljico na glavico na srečanju z indijskim premierjem Narendrom Modijem – srečanja se je seveda udeležila s svojim možem Donaldom Trumpom. A je s svetlo rumeno obleko italijanske modne znamke Emilio Pucci naravnost zablestela. Obleka ji je namreč segala do tal, ravno prav pa je poudarila njeno popolno postavo in ozek pas. Za kreacijo, ki jo je nosila prva dama ZDA, je sicer treba odšteti več kot dva tisoč evrov.

Foto: epa

Emilio Pucci, italijanski modni kreator, je umrl leta 1992, vendar pa njegova moda in vizija živita prek blagovne znamke naprej. Vogue piše, da so bila oblačila znamke Emilio Pucci v šestdesetih letih 20. stoletja sinonim za italijansko “jet-set” družbo.

Foto: epa

Čeprav je bil obisk visokega indijskega državnika politične narave, pa je šov ukradla Melania, ko se je v čudoviti obleki sprehodila po Beli hiši. Vse oči so bile torej uprte vanjo, ki je bila ves čas obiska nadvse dobre volje in sijoča.

Foto: youtube

Rumena ji je pisana na kožo
To pa ni prvič, da je Melania osupnila v rumeni obleki. V začetku maja smo poročali, da je “ukradla šov” na gala prireditvi v New Yorku, ko se je tam pojavila v rumeni obleki Christiana Diorja. Takrat je Donald Trump sprejel avstralskega premierja Malcolma Turnbulla, vendar pa so bile vse oči uprte v Melanio, ki si je za takratno priložnosti omislila asimetrično obleko, ki je v pasu nekoliko zožana, z ramen pa plapola pas v istem odtenku. Seveda je poskrbela, da je bila do zadnje podrobnosti urejena tudi njena frizura – presodila je, da ohlapni valoviti lasje čudovito dopolnjujejo njeno kreacijo. Express pa je zapisal, da je bil popoln tudi njen make-up: svetlo rdeča šminka in temno “smoky” senčilo za veke.
M. S.