fbpx

Melania Trump na tako simpatičen način voščila božične praznike

Foto: Instagram

Ameriška prva dama slovenskega rodu Melania Trump je prek družbenega omrežja Twitter delila selfie z Božičkovo kapo, z rokami sproščeno pošiljala poljub, v ozadju pa je mogoče videti jelene med poplesavanjem. Njena sproščenost in dostopnost sta zagotovo med razlogoma, ki prispevata k njeni naraščajoči priljubljenosti, ki se je še posebej začela povečevati, ko se je preselila v Belo hišo. 

Melania je simpatično sliko z Božičkovo kapo delila tudi prek družbenega omrežja Instagram. Pri tem je treba omeniti, da ne gre za resnično Božičkovo kapo, ampak za virtualno, ki je dostopna med filtri na priljubljenem družbenem omrežju Instagram.

Foto: epa

Čas nastanka fotografije ni znan
Po predvidevanjih naj bi bila slika posneta v Beli hiši, ki jo je Melania ob prazničnem času še posebno lepo praznično okrasila. Glede na to, da sta trenutno s predsednikom Trumpom na Floridi, kjer niso temperature take, ki bi terjale nošnjo plašča, ni jasno, kdaj točno je bila fotografija posneta, je pa dejstvo, da je podoben bel plašč Melania nosila 7. decembra med božičnim praznovanjem v otroški bolnišnici v Washingtonu.

Obiski otroške bolnišnice v Washingtonu vse od prve dame Jacqueline Kennedy dalje predstavljajo tradicijo. Sicer pa Melania s svojo eleganco in smislom za oblačenjem pritegne pozornost, kjerkoli se pojavi.

N. Ž.