fbpx

Melania Trump ob obisku otroške bolnišnice in zborovanja jemala dih!

Foto: epa

Prva ameriška dama slovenskih korenin Melania Trump je ob obisku otroških bolnikov v Miamiju in udeležbi na zborovanju z možem Donaldom Trumpom vnovič navdušila prisotne z elegantno izbiro obleke z vintage vzorcem.

Medtem ko je Melania Venezuelce spodbujala, da naj vztrajajo in ne izgubijo upanja, ker je svoboda blizu, modnim navdušencem ni ušla izbira obleke z vzorci v jesenski barvi in s tričetrtinskimi rokavi.

Foto: Facebook

Foto: epa

Ob obisku bolnišnice Nicklaus Children’s Hospital na jugu Floride, ki je kot edina specializirana za otroke, je Melania svečano odprla prenovljeno nadstropje intenzivne nege na kardiološkem oddelku in vrt. Po govoru, v katerem se ni pozabila zahvaliti za donacije veljakov, je pozdravila otroke in pokazala, da ima izjemen občutek zanje.

Ne glede na to, ali Američani politično podpirajo njenega moža Donalda Trumpa ali ne, je prvi dami nemogoče oporekati njen izostren občutek za modo. V kateri koli modni kreaciji se Melania pojavi, jemlje dih, zato ni čudno, da jo imajo mnogi modni oblikovalci za muzo.

Foto: epa

H. M.