fbpx

Melania Trump se je poklonila padlim, ki so za ameriški narod žrtvovali svoje življenje, in navdušila s svojim izgledom!

Foto: Facebook

Ameriška prva dama slovenskih korenin Melania Trump je že večkrat poudarila, da spoštuje vojake, ki so pripravljeni dati svoje življenje za domovino. Nič čudnega ni, da jo je mogoče večkrat opaziti med obiskom vojaških baz, ki se zmeraj končajo z navdušenjem vojakov, saj domoljubje kar seva iz prve dame. Nedavno je bilo mogoče Melanio opaziti med obiskom Nacionalnega pokopališča Arlington, kjer je ta izrazila spoštovanje padlim, ki so za narod žrtvovali svoje življenje in vnovič navdušila s svojo izbiro garderobe.

Melania se je skupaj z možem Donaldom Trumpom odpravila na vojaško pokopališče, kjer je ta izrazila vso svoje spoštovanje Američankam in Američanom, ki so za domovino žrtvovali svoje lastno življenje. Ob pogledu nanjo, kako ta skupaj z možem namešča ameriške zastavice, je vnovič izstopala v garderobi črne barve modnega oblikovalca Christiana Diorja.

Foto: Facebook

Nosila je svoja najljubša sončna očala
Črno obleko brez rokavov z dolžino čez kolena, z velikim ovratnikom in s štirimi žepi na sprednji strani,  je dopolnila s širokim črnim pasom z zlato zaponko. Glede na to, da je ob obisku sijalo sonce, se je Melania odločila, da nosi svoja najljubša sončna očala znamke Saint Laurent in črne salonarje znanke Christian Louboutin.

Foto: Facebook

Ameriški Breitbart ob tem izpostavlja, da prva dama obleke ni oblekla prvič, ampak jo je našla nekje globoko v omari. Melania je namreč obleko prvič oblekla ob lanskoletnem obisku Združenih narodov, ko je ta črno obleko dopolnila s tankim usnjenim pasom. Ne glede na to kaj Melania obleče, modnih navdušencev ne pusti na cedilu, prav tako pa tudi ne domoljubov.

H. M.