Melania Trump se je poklonila padlim, ki so za ameriški narod žrtvovali svoje življenje, in navdušila s svojim izgledom!

Foto: Facebook

Ameriška prva dama slovenskih korenin Melania Trump je že večkrat poudarila, da spoštuje vojake, ki so pripravljeni dati svoje življenje za domovino. Nič čudnega ni, da jo je mogoče večkrat opaziti med obiskom vojaških baz, ki se zmeraj končajo z navdušenjem vojakov, saj domoljubje kar seva iz prve dame. Nedavno je bilo mogoče Melanio opaziti med obiskom Nacionalnega pokopališča Arlington, kjer je ta izrazila spoštovanje padlim, ki so za narod žrtvovali svoje življenje in vnovič navdušila s svojo izbiro garderobe.

Melania se je skupaj z možem Donaldom Trumpom odpravila na vojaško pokopališče, kjer je ta izrazila vso svoje spoštovanje Američankam in Američanom, ki so za domovino žrtvovali svoje lastno življenje. Ob pogledu nanjo, kako ta skupaj z možem namešča ameriške zastavice, je vnovič izstopala v garderobi črne barve modnega oblikovalca Christiana Diorja.

Foto: Facebook

Nosila je svoja najljubša sončna očala
Črno obleko brez rokavov z dolžino čez kolena, z velikim ovratnikom in s štirimi žepi na sprednji strani,  je dopolnila s širokim črnim pasom z zlato zaponko. Glede na to, da je ob obisku sijalo sonce, se je Melania odločila, da nosi svoja najljubša sončna očala znamke Saint Laurent in črne salonarje znanke Christian Louboutin.

Foto: Facebook

Ameriški Breitbart ob tem izpostavlja, da prva dama obleke ni oblekla prvič, ampak jo je našla nekje globoko v omari. Melania je namreč obleko prvič oblekla ob lanskoletnem obisku Združenih narodov, ko je ta črno obleko dopolnila s tankim usnjenim pasom. Ne glede na to kaj Melania obleče, modnih navdušencev ne pusti na cedilu, prav tako pa tudi ne domoljubov.

H. M.

 • milanček

  melania, zelo kmalu te bo povabil še turenšek na maškarado, ki jih prireja ZZB, skratka , zblojenci!

 • Janka Kranjka

  Vedno vrhunska, s pokončno držo, pravi ponos Slovenije. Takšnega “predstavnika” kot je ona na tem njenem nivoju prve dame, še naša država nikoli ni imela. Pa tudi nobena druga država razen zda ne. Mislim, da je zelo zaslužna za prepoznavnost in posledično obiske turistov in druge storitve…, kar pa samo pozitivno vpliva na naše gospodarstvo! Zato, Melania “proceed the good work”! ;)) Mi se ji lahk samo zahvalimo, ne glede na vse.

 • Felikss_AH

  To da so Demonsrati le izpustili Melanio iz njihovega izlivanja žolča na Trumpa pove vse… je vrhunska v vlogi Prve Dame.

  Bi pa popravil tale absurden del stavka – – “… padlim, ki so za ameriški narod žrtvovali svoje življenje” – – Ameriški vojak na žalost ne izgublja življenje za Ameriški narod ampak za Ameriške Imperialne Banksterske in Korporativne interese. To postane jasno tudi najbolj naivnim ko se enkrat vrnejo iz vojne.

  Ko navadni Američani pogosto in s ponosom rečejo vojakom in veteranom – “Thank you for your service… je lep odraz spoštovanja do svojih vojakov… kar bi lahko kopirali tudi mi… raje pa kot uradno skrb za LGBTQP degeneracijo. Služenje v vojski je časno in za skoraj večino pripadnikov del tudi družinske tradicije ki sega nazaj še v Secesijsko vojno… in še prej.

  Ko pa se im navadni Američani zahvalijo zato ker so se ali se borijo – “for our freedoms” – je pogosto odraz gole naivnosti… predvsem pa sistemske nateg-indoktrinacije… da to mantro izgovorijo že kar avtomatično… kot del splošne formule – “we are good guys”… whatever we do! Tudi Hollywood je odločilno prispeval takem image-u… tako da je na koncu postal celo reklamni oddelek Pentagona. Tam je res vse show… sicer pa hebi ga… svet se tako pač vrti

 • črnaovca

  Poklonila se je borcem za domovino a mislite da se bo tudi belčkom

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!