fbpx

Melania Trump v črni eleganci in ikoničnih salonarjih odprla borzo na Wall Streetu!

Foto: Instagram

Prva ameriška dama slovenskih korenin Melania Trump se je vrnila v svoj dom na Manhattnu v New Yorku, kjer je na sedežu newyorške borze s trkanjem na zvonec simbolično otvorila borzno poslovanje na Wall Streetu. Kot je to modni ikoni v navadi, tudi tokrat ni ničesar prepustila naključju.

Melania je navdušila z eleganco v črni barvi in z izbiro ikoničnih črnih salonarjev z zlatimi zaponkami, ki so navduševali v 60-ih letih. Za sprejem, na katerem je pozdravila šolarje, je izbrala črno obleko brez rokavov italijanske blagovne znamke Prada. Manjkali niso niti ujemajoči se pas in velikanski žepi na sprednjem delu.

Foto: Instagram

Na nasmejani prvi dami so najbolj izstopali črni salonarji z zaponkami francoskega oblikovalca Rogierja Viviera, ki jih je ta oblikoval igralki Catherine Deneuve za vlogo v filmu Belle de Jour. Melania je nosila moderno obliko Vivierevih salonarjev, ki jih je prvotno izdelal leta 1967. Teh črnih čevljev Melania po poročanju ameriškega Breitbarta ni obula prvič, v njih se je namreč pojavila na poletni turneji po Franciji, ko jih je skombinirala s črnim plaščem znamke Christian Dior.

Foto: Facebook

Hana Murn