Melania Trump v črni eleganci in ikoničnih salonarjih odprla borzo na Wall Streetu!

Foto: Instagram

Prva ameriška dama slovenskih korenin Melania Trump se je vrnila v svoj dom na Manhattnu v New Yorku, kjer je na sedežu newyorške borze s trkanjem na zvonec simbolično otvorila borzno poslovanje na Wall Streetu. Kot je to modni ikoni v navadi, tudi tokrat ni ničesar prepustila naključju.

Melania je navdušila z eleganco v črni barvi in z izbiro ikoničnih črnih salonarjev z zlatimi zaponkami, ki so navduševali v 60-ih letih. Za sprejem, na katerem je pozdravila šolarje, je izbrala črno obleko brez rokavov italijanske blagovne znamke Prada. Manjkali niso niti ujemajoči se pas in velikanski žepi na sprednjem delu.

Foto: Instagram

Na nasmejani prvi dami so najbolj izstopali črni salonarji z zaponkami francoskega oblikovalca Rogierja Viviera, ki jih je ta oblikoval igralki Catherine Deneuve za vlogo v filmu Belle de Jour. Melania je nosila moderno obliko Vivierevih salonarjev, ki jih je prvotno izdelal leta 1967. Teh črnih čevljev Melania po poročanju ameriškega Breitbarta ni obula prvič, v njih se je namreč pojavila na poletni turneji po Franciji, ko jih je skombinirala s črnim plaščem znamke Christian Dior.

Foto: Facebook

Hana Murn

 • Unikatna

  Vedno elegantna…

 • Skrajno Desni

  Jaz na njenem mest bi prepovedal da objavljate da je Melania Slovenskih korenin, koliko gnojnice ste zlil čez Melanio se bi Sloveniji za stalno odpovedal.

  • Steiermark

   Kdo pa v Sloveiji zliva gnojnico nanjo in sedaj klečeplazi okrog Trumpa, da bi jih “sprejel”? Mislim, da si tukaj, hudo brcnil v temo!

 • Janka Kranjka

  Najpomembnejša dama na planetu, je naša Melania, nato šele vse ostale – ponos!

 • Andrej

  Slovenska tesla pa njen “kip” tesajo. Da bi bil vsaj lep. Res smo enkratni. Iz lepega delamo grdo.

 • šmentanamuha

  Melanija, lepa in dostojna, kot vedno. Poklon.

 • Olga101

  Čestitke naša Melanija!