fbpx

Melania Trump zna tudi bolj sproščena oblačila predstaviti na estetski način

Foto: epa

Ameriška prva dama slovenskih korenin Melania Trump nedvomno velja za eno najbolj opazovanih in spremljanih oseb na svetu. Ker ji celo modni poznavalci priznavajo, da ima neverjeten občutek za eleganco, ne čudi, da vse kar Melania obleče, gre kot za med. Glede na to, da se je v nedavnem času odela v večinoma črna oblačila, ki jih je dopolnila z izbranimi detajli evrocentričnega luksuznega stila, kaže, da bo večna črna eleganca v zimskem obdobju še posebej “in” – se pravi trendovska. 

V tem tednu je Melania dokazala, kako se da ameriška športna oblačila predstaviti na estetski način in sicer tako, da je slogu dodala modne kose z oznako “Narejeno v Italiji”.

Foto: epa

Med vkrcanjem na letalo Air Force One v spremstvu moža je Melania nosila črne gležnjarje, črne oprijete kavbojke znamke J Brand in granitno siv plašč z dvojnim zapenjanjem in velikim ovratnikom znamke Valentino. Modne navdušenke, ki si bodo želele zagotoviti ta plač, ki na videz spominja  na 80-a leta, bodo morale zanj odšteti 790 ameriških dolarjev.

Foto: epa

Gležnjarje je obula že večkrat
Ni prvič, da je Melania obula črne gležnarje. Februarja 2018 jo je bilo mogoče namreč opaziti z malo bolj prodorno obliko črnih gležnjarjev z zaponkami znamke Christian Dior, poroča Breitbart. Tudi tokrat se je Melania držala svojega stila in videz dopolnila s črnimi sončnimi očali, da ji ta odvrnejo pogled na bliskavice.

Nina Žoher