Na lepotnem tekmovanju “Gospa Rusije 2023” zmagala žena milijarderja in sponzorja istega tekmovanja

Zmagovalka lepotnega tekmovanja (Foto: Instagram)

Izkazalo se je, da je zmagovalka ruskega lepotnega tekmovanja “Gospa lepote”, ki je bila zaradi svojega videza deležna posmeha na spletu, žena milijarderja, sponzorja tekmovanja.

V torek je v tekmovanju zmagala 34-letna Natalija Oskar iz Habarovska na skrajnem vzhodu Rusije. Vendar so jo uporabniki družbenih omrežij neusmiljeno zasmehovali, potem ko je po spletu zaokrožila njena “prava”, neobdelana fotografija.

Ljudje so se sicer spraševali, kako je s takšnim videzom zmagala na tekmovanju, kako ji je uspelo dobiti krono lepotne kraljice in ali je bila edina, ki se je prijavila.

Deležna je bila mnogih kritik na družbenih omrežjih, da ima na Instagram profilu čudovite fotografije, na tekmovanju pa je bila z mastnim čelom in gubami. Nekateri menijo, da je pretiravala s plastičnimi operacijami, drugi spet, da je videti “popolnoma drugače” kot oseba, ki je zmagala.

Na slikah na družbenih omrežjih je drugačna kot v resnici, pravijo kritiki. (Foto: Instagram)

Kmalu se je izkazalo, da je poročena z milijarderjem, 45-letnim Romanom Bezmaternykhom, ki ima cel poslovni imperij, povezan s prodajo gradbenega materiala, njegovo podjetje pa je tudi sponzoriralo oddajo.

Tekmovanje Gospa Rusije se sicer razlikuje od izbora Miss Rusije, saj je namenjeno poročenim ženskam, ki imajo otroke. Z možem ima Natalija hčer Moniko.

Gospa Rusije 2023 z družino. (Foto: Instagram)

Sara Kovač