fbpx

“Moje meso ima okus po bivolu”: Moški je skuhal svojo amputirano nogo in jo pripravil prijateljem za večerjo!

Foto: twitter

Moški, kateremu so morali zdravniki po prometni nesreči z motorjem leta 2006 amputirati nogo, je nogo shranil, da bi lahko svojim prijateljem pripravil “okusno jed”. Po podpisu ustrezne papirologije mu je bilo dovoljeno, da svojo amputirano nogo odnese iz bolnišnice domov. Sam pa je sprejel bizarno odločitev, da pripravi svoje “meso” in ga podeli s prijatelji.

“Ko sem prišel v bolnišnico, so mi amputirano nogo dali v rdeči plastični vreči,” je dejal in dodal, da je bila v bolnišnici shranjena v hladilniku. “Takoj ko sem jo pripeljal domov, sem jo dal na hladno, a s prijatelji si nismo mogli pomagati, da se ne bi z njo poigrali.” Na večerjo je poklical 11 bližnjih prijateljev, da se mu pridružijo pri jedi človeškega mesa. Meso so marinirali, ga začinili s čebulo, papriko, soljo, poprom in limetinim sokom. Nato pa so ga  servirali na koruzni tortilji z omako.

Obrok je komentiral: “Okus imam po bivolu, le da je meso bolj žilavo. Odlična ‘govedina’ z malo maščobe.” Eden od prijateljev pa je meso, ki ga je poskusil, v istem trenutku tudi izpljunil. “Zbijali smo šale, se smejali in ocenjevali moje meso od ena do deset.” Sam ga je označil za 6,5 in dejal, da ima precej visoke standarde. “Boljši je od hot doga ali hamburgerja.” 38-letni moški je ob svojem priznanju želel ostati anonimen, poroča RT, da ne bi bil v javnosti označen kot “čudak in kanibal”. S pravnega vidika ZDA namreč nima zakona, ki prepoveduje kanibalizem.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

A. G.