Moški razgrajal v McDonald’su, ker so zavrnili njegovo naročilo 30 dvojnih cheeseburgerjev

McDonald'sova restavracija, slika je simbolična (Foto: iStock)

Policija v Oregonu je zaradi vandalizma v McDonalds’u aretirala 37-letnika, ki je postal agresiven, ker so na blagajni zavrnili njegovo naročilo 30 dvojnih cheeseburgerjev.

37-letni Jedediah Ezekiel Fulton naj bi v restavraciji s hitro hrano v Sutherlinu naročil 30 dvojnih cheeseburgerjev. Iz neznanega razloga so po poročanju spletnega portala Time njegovo naročilo zavrnili.

To naj bi Fultona razjezilo, zaradi česar je začel stresati jezo nad pohištvom. Strgal je enega od plakatov, nato pa začel brcati znak McDonalds’a. Ko ga je eden od gostov skušal ustaviti, ga je prijel za ovratnik in odrinil stran. Druga priča naj bi v skrbi za lastno varnost izvlekla pištolo.

Luknje v zgodbi
Tu se zgodba ustavi. Vsi nadaljnji viri poročajo samo o aretaciji. Pojavljajo se vprašanja, kdaj točno je prišlo do incidenta, kaj je vznemirilo Fultona, ali je bil pod vplivom prepovedanih substanc ter zakaj, na splošno, so viri o tem nadvse nenavadnem dogodku tako skopi. Fulton je trenutno obtožen vandalizma in neprimernega vedenja v javnosti.

Ivan Šokić