fbpx

Nepredstavljivo: Facebook varuška najprej ugrabila otroka, nato pa bivšemu fantu rekla, da je njun

Foto: Freepik

Varuško je našla preko družbenega omrežja Facebook, ta pa ji je otroka tebi nič meni nič ugrabila, odnesla k svojemu nekdanjemu fantu, češ da je to njun otrok. Varuška je prišla ob dogovorjenem času, peljala otroka na sprehod, s katerega pa se kasneje sploh ni vrnila.

Slišali smo že marsikatero zgodbo o ugrabitvah otroka, vendar je naslednja zgodba iz Kruševca v Srbiji, prav neverjetno, je tudi zelo mogoča. Praktično bi se lahko zgodila vsakemu, morda pa bi celo razmislili naslednjič, preden varuško najamete na Facebooku.

Varuška se je mami zdela vredna zaupanja
Prestrašena mama je o tem obvestila policijo in jim pojasnila situacijo, prav tako pa je povedala, da je varuško najela preko družbenega omrežja, kjer sta se tudi dogovarjali o podrobnostih njenega dela. Po poročanju Kurirja je bila mama povsem iz sebe, večkrat naj bi poudarila, da ne more verjeti, kaj se dogaja in da ne ve, kje je njen otrok. Prav tako je večkrat poudarila, da se ji je varuška zdela vredna zaupanja.

Foto: Freepik

Policija se je ob njeni dojavi nemudoma podala v iskanje, varuško in otroka pa naj bi v rekordnem času našli v bivališču njenega nekdanjega partnerja. Na zaslišanju je varuška po poročanju Kurirja izjavila, da je nekaj mesecev nazaj doživela spontani splav in da je o tem molčala, ugrabljenega novorojenčka pa je zdaj želela predstaviti fantu kot njunega otroka. Njen nekdanji fant in njegovi starši naj bi bili nad njenim dejanjem šokirani, prav tako pa z njenim spontanim splavom niso bili seznanjeni.

Varuška je to načrtovala
Sodeč po vseh informacijah je varuška z namenom iskala točno to delo in tudi otroka, ki bi bil “primerne” starosti in bi sovpadal z njeno zgodbo. Tokrat je naletela na pravo mamo in to priložnost tudi izkoristila. Po zaslišanju na policiji so varuško izpustili, v rednem postopku pa bodo zoper njo po nalogu osnovnega državnega tožilstva v Kruševcu podali kazensko ovadbo zaradi odvzema mladoletne osebe.

Tanja Brkić