fbpx

Neverjetno odkritje! Vsako jutro ob 3. uri je nekdo pozvonil na njena vrata

Fotografija je simbolična (Foto: Pixabay)

Mama Američanke McKenzie Sterdivant se je nenehno pritoževala, da vsako jutro ob 3. uri na njena vrata pozvoni skrivnostni, nepovabljeni gost. Ko pa je pregledovala posnetke varnostnih kamer, ni bilo mogoče opaziti nikogar.

Ko je za vznemirjajoče obiske izvedela Mackenzie, se je ta odločila prenočiti pri svoji materi na Floridi. Vse skupaj se ji je namreč zdelo čudno, obenem pa je bila tudi nekoliko zaskrbljena zaradi celotnega dogajanja. A tudi med njenim bivanjem je v zgodnjih jutranjih urah zazvonil zvonec.

Foto: TikTok

Verjetno je bila ura okoli 4. ure zjutraj,” ko je nekdo pozvonil na vratih, se po poročanju srbskega Blica spominja Mackenzie, ki je bila ob zvoku zvonca vznemirjena, saj je bila prepričana, da bo končno prišla do odkritja, kdo je tisti, ki nadleguje njeno mater.

Kakorkoli, odkritje ni bilo takšno, kot bi ga marsikdo pričakoval. Ko je podrobno preverila posnetek, je bila namreč naravnost šokirana, saj je ugotovila, da tisti, ki nadleguje njeno mater, ni skrivnostni neznanec, ampak ščurek, ki je očitno s svojim gibanjem sprožil zvonjenje na zvoncu.

Skrivnostni obiskovalec (Foto: posnetek zasloba YouTube Blic)

Ščurka sem pokazala še svoji materi, da se je lahko tudi ona na lastne oči prepričala o odkritju,” je dodala Sterdivant. “Gledali sva ga, opazoval naju je, kot bi nama želel reči, naj vendarle odpreva vrata.” Razkritje posnetka skrivnostnega obiskovalca in objava na spletu je nasmejala marsikoga, saj verjetno prav nihče ne bi pomislil, da se za vsem skupaj skriva le žuželka.

Sara Kovač