fbpx

Novost za starejše od 18 let: Litvansko podjetje na trg prodrlo s čipsom z okusom ženskega spolnega organa

Foto: Chazzchips.com

Podjetje iz Litve, ki se ukvarja s prodajo čipsa, se je odločilo, da v luči številnih težav mladih pri iskanju partnerja in s tem vstopanjem v spolno življenje poišče “posebno” rešitev na “šaljiv” način. Na plano so prišli z idejo o izdelavi posebnega čipsa z okusom ženskega spolnega organa. 

Omenjeno podjetje predlaga, da vrečko tega čipsa podarite nekomu, ki vam je všeč, in tako v svoje življenje vnesete malo domišljije na povsem nov in kreativen način.

Podjetje navaja, da je ta čips namenjeni mladim, pogumnim in drznim ljudem, ki se ne bojijo izzivov. Kot je mogoče razbrati iz sestavin, zapisanih na vrečki čipsa, je ta narejen iz mešanice posebnih začimb z oznako, da ni namenjen mlajšim od 18 let.

Kar 10 evrov je potrebno odšteti za vrečko čipsa
To je pravi način, da preizkusite pogum svojih prijateljev in tudi njihov smisel za humor,” je prepričano podjetje, ki si je domislilo izdelavo omenjenega čipsa. Po poročanju Telegrafa ga je mogoče naročiti prek spleta, za eno vrečko pa je treba odšteti kar 9,99 evra.

Ker je čips priljubljen slani prigrizek med mladimi vseh starosti, ne čudi, da se marsikomu zdi takšna ideja naravnost bizarna, njen cilj je seveda čim večji zaslužek. Kot kaže, je podjetje Chazz tudi sicer specializirano za nevsakdanje okuse čipsa. Med drugim namreč izdelujejo čips z okusom karameliziranega kostanja, klapavic z belim vinom in koktejla bloody mary.

Foto: Chazz.com

Sara Kovač