fbpx

Pisal je svoji simpatiji, ta pa mu ni odgovorila več mesecev. Sedaj potujeta na prvi zmenek na Havaje!

Tinder: igra izgovorov med 22-letnim Joshom in 21-letno Michelle na omrežju za zmenkarije je zaokrožila po spletu. Pogovarjata se že tri leta, a preden drug drugemu odpišeta, pretečejo meseci. Ko je Josh njune pogovore objavil na Twitterju, so zakrožili po svetu in ustanovitelji Tinderja so se odločili, da zadevo pospešijo in parček spravijo skupaj. Na izbiro sta imela katerokoli destinacijo, zato sta za prvi zmenek izbrala Havaje.

Tinder je popularna aplikacija, ki uporabnikom omogoča spoznavanje novih ljudi v bližnji okolici. Tako sta se leta 2014 ”spoznala in ujela” tudi 22-letni Josh Avsec in 21-letna Michelle Arendas. Josh ji je poslal sporočilo in čakal na njen odgovor, ki ga je dobil šele čez dva meseca! Michelle mu je kot opravičilo za pozen odgovor navedla smešen razlog, in sicer da se ji je na telefonu spraznila baterija. Ironično ji je tudi fant odpisal šele čez dva meseca in se odločil, da bo sodeloval v igri, ki jo je Michelle nevede začela in navedel prav tako smešen in izmišljen razlog svoje ”odsotnosti”. Michelle je sicer priznala, da bi Joshu že predlagala zmenek, a ni želela prekiniti posebnega odnosa, poročajo na spletni strani Boredpanda. Včasih mu ni odpisala tudi do 10 mesecev.

Tako sta nadaljevala “odnos” in si pisala zadnja tri leta, čeprav se nista pogovarjala o ničemer drugem. Nedavno pa je Josh pogovor objavil na spletnem družabnem omrežju Twitter in novica je zajela svet. Internet je pričel navijati zanju, v prvi vrsti vsaj za to, da se spoznata tudi v živo. Njuni sledilci in ”oboževalci” so nad novico navdušeni in moč je zaslediti tudi komentarje, ki namigujejo, da sta sorodni duši.

V vsem tem času se še nista srečala. Običajno bi to, da želena oseba ne odgovori na tvoje sporočilo, pomenilo, da ni zainteresirana, a kaj sledi v njunem primeru?

Zaradi podpore, ki jima jo je izkazal splet, se je odločil posredovati tudi Tinder sam. Upravitelji aplikacije so jima zaradi navdušenja in prahu, ki sta ga dvignila s svojim izvirnim pogovorom, ponudili plačane kratke počitnice kjerkoli na svetu. Na Twitterju so objavili, da imata 24 ur časa za odločitev, kam bi želela na prvi zmenek, in da bodo poskrbeli za vse. ”Bodoči par” se je odločil za Havaje. Seveda pod pogojem, da bosta odpotovala in odreagirala takoj in ne čez dva mesca, kakor je njuna skupna navada.

A. L.