fbpx

Poglejte, kakšna je bila Melania, preden je spoznala mogotca Donalda Trumpa!

Foto: Instagram

Melania Trump je imela povsem drugačno kariero, preden je ob izvolitvi moža Donalda Trumpa za predsednika ZDA postala prva ameriška dama. Znano je, da je, preden je pričela dnevno polniti novice svetovnih medijev, delala kot model in odraščala v majhnem kraju v Sloveniji, zato ne čudi, da ravno ta del življenja modne ikone buri pozornost britanskega medija Express

Danes 48-letna Melania Trump je spoznala moža davnega leta 1998, ko je njena modna agencija priredila zabavo. Januarja 2005 je sledila njena poroka z Donaldom Trumpom, leto pozneje pa se je paru rodil sin Barron. Preden je spoznala aktualnega predsednika, je mladost preživela v Sevnici, kjer se je leta 1970 tudi rodila.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Vseskozi jo je navduševal modni svet
Že v rani mladosti je želela postali model, zato ne čudi, da je v modni svet vstopila pri ranih 16 letih. Preden jo je modni svet ponesel v Evropo in ZDA, je pozirala v slovenski prestolnici, Ljubljani. Za revijo People je leta 2016 povedala, da je od nekdaj oboževala modo. K temu je po njenih besedah veliko prispevala mati, ki je bila modna oblikovalka otroških oblačil, medtem ko je oče delal kot trgovec z avtomobili.

Največji preboj v svet mode je Melania doživela, ko jo je odkril slovenski fotograf Stane Jerko, medtem ko je čakala prijateljico, da zaključi s hojo po modni brvi. Kmalu potem je sledila pogodba z modno agencijo v Milanu, leta 1996 pa se je odločila, da stori velik korak in skupaj s sestro zapusti Slovenijo ter s tem sledi svojim sanjam o modni industriji v New Yorku.

Foto: YouTube

Foto: Twitter

Foto: Facebook

Melania je v ZDA veljala za prečudovito brinetko, ki je zelo zagnana za delo modela. V svoji karieri je delala z mnogimi priznanimi fotografi, kot sta Patrick Demarchelier in Helmut Newton, in se pojavila na naslovnicah GQVanity Fair Italija in Harper’s Bazaar v Bolgariji ter v oglasih za eno izmed znamk ur, za spodnje perilo in za podjetje Panasonic. Tudi na številnih portalih je mogoče najti mnogo fotografij Melanie, kar dokazuje, da je bila znana in uspešna, še preden je spoznala Donalda.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

H. M.