fbpx

Prerokba Babe Vange za 2021: Leto trpljenja in velikih katastrof, a prihaja tudi vesela vest

Baba Vanga (Foto: Socialna omrežja)

Slepa prerokinja iz Bolgarije je za leto 2021 predvidela, da bo leto trpljenja in velikih katastrof, poroča portal 24sata. Napovedala je tudi dobro novico: znanstveniki naj bi v letu 2021 iznašli zdravilo za raka.

V letu 2021, “letu trpljenja,” je za ameriškega predsednika Donalda Trumpa napovedala, da bo, ko bo zapustil Belo hišo, zbolel za misteriozno boleznijo. Od te bolezni naj bi oglušel, napadla pa bo tudi njegove možganske celice. Po njeni prerokbi bo nekdo skušal izvesti atentat na ruskega predsednika Vladimirja Putina. Proti Evropejcem pa prerokuje uporabo kemičnega orožja.

O dobri novici za 2021, odkritju zdravila za rak, je dejala, da “bo prišel dan, ko bo rak zaustavljen z železnimi verigami.” Proizvodnja bencina pa se bo ustavila, ker bodo vlaki delovali na sončno svetlobo. “Prišli bodo težki časi. Ljudje bodo razdeljeni po svoji veri. Smo priče uničujočih dogodkov, ki bodo spremenili vero in usodo človeštva,” je predvidela Vanga.

Rekla naj bi: “Močan zmaj bo prevzel svet. Trije velikani se bodo združili, nekateri ljudje bodo imeli rdeč denar. Vidim številke 100, 5 in veliko ničel.” Zmaja tolmačijo kot simbol Kitajske, za tri velikane pa vidijo Kitajsko, Rusijo in Indijo. Rdeči denar bi lahko bil kitajski juan ali ruski rubelj, oba rdeča.

Stik z nezemljani predvideva v prihodnjih 200 letih. Konec sveta pa za leto 5079.

Pravilno naj bi napovedala 11. september
Baba Vanga, slepa prerokinja iz Bolgarije, kljub temu, da je umrla pred 24. leti, s svojimi prerokbami še danes intrigira. Njeno polno ime je bilo Vahngelia Gushterova, vid pa je izgubila, ko je bila stara 12 let. Trdila je, da ji je Bog podaril jasnovidnost. Prerokovala je vse do leta 5079, njene prerokbe pa se objavljajo vsako leto. Pravilno naj bi napovedala napad na dvojčka v New Yorku 11. septembra in Brexit.

Sara Kovač