fbpx

Princ Harry in vojvodinja Meghan potrdila veselo novico: Postala bosta starša!

Foto: epa

Soproga britanskega princa Harryja Meghan je noseča, rodila bo spomladi, so danes sporočili iz Kensingtonske palače, njune rezidence. Otrok vojvodinje Sussekške, kot je uradni naziv nekdanje ameriške televizijske zvezdnice, bo sedmi v vrsti za prestol.

Novico so objavili prek Twitterja, medtem ko par, ki je v zakonski jarem skočil maja, začenja svojo prvo skupno turnejo. Danes sta pripotovala v Avstralijo, pot pa ju bo vodila še na Fidži, v Tongo in na Novo Zelandijo, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

V Kensingtonski palači so še dodali, da princ Harry in Meghan “cenita vso podporo, ki sta je bila vse od svoje majske poroke deležna od ljudi z vsega sveta, in da sta presrečna, da lahko to veselo novico delita z javnostjo”, navaja britanski BBC.

Nekaj časa je svoj zaobljeni trebušček skrivala
Par se je v soboto udeležil poroke sestrične princa Harryja, princese Eugenie, in že takrat so se pojavila ugibanja, da bi lahko bila Meghan noseča, saj je nosila dolg, temnomoder plašč. Ugibanja so se še okrepila davi, saj je Meghan ob prihodu v Sydney v rokah držala dva velika fascikla, ki sta zakrila njen trebuh, obraz pa ji je krasil velik nasmešek.

Štiriintridesetletni Princ Harry in 37-letna Meghan Markle sta se poročila 19. maja v navzočnosti 600 svatov, med katerimi je bilo več zvezdnikov, dogodek pa so spremljali tudi številni po vsem svetu, še poroča STA.

C. Š.