Princesa Diana je redno obiskovala McDonald’s – in sploh ne zaradi hrane!

Foto: Twitter

Princesa Diana je najraje vsako soboto zvečer z sinovoma Williamom in Harryjem hodila v McDonald’s, da je sinovoma omogočala ‘normalno življenje’! 

Princ Harry in njegov brat William sta odraščala v palači Kensington z ekipo predanega in zaupanja vrednega osebja okoli sebe – vključno s številnimi vrhunskimi kuharji. Toda kot večina otrok sta tudi mala princa imela rada, kot večina otrok, da bi se odpravili v McDonald’s. V želji, da bi jim omogočila ‘normalno’ vzgojo, jih je tudi njihova mama, princesa Diana, pogosto odpeljala na obrok hitre prehrane.

Nekdanji kuhar kraljeve družine Darren McGrady je delil zgodbo o času, ko je prišla Diana v kuhinjo palače, da bi mu povedala, da se odpravljajo v McDonald’s. Glavni kuhar Marie Claire, je povedal, da je njegova ponudba o doma pripravljenih burgerjih ne zanima.

Foto: Facebook

Kaj je bil torej glavni razlog?
Poleg okusnega “Big maca” s krompirčkom, njihovega najpogostejšega obroka, je bil večji razlog za odhod v McDonald’s nekaj drugega. Glavni kuhar je pripovedoval: “Spomnim se, da je princesa nekega dne prišla v kuhinjo in rekla:” Prekliči kosilo za fante, ker jih odpeljem ven, gremo v McDonald’s. “In rekel sem si:”O moj bog, vaše visočanstvo, to lahko jaz naredim, lahko pripravim burgerje.” “In rekla je: “Ne, igrača je tisto glavno, kar si želijo. ”  

Foto: Twitter

Eva Poljanc