Princesa Diana je redno obiskovala McDonald’s – in sploh ne zaradi hrane!

Foto: Twitter

Princesa Diana je najraje vsako soboto zvečer z sinovoma Williamom in Harryjem hodila v McDonald’s, da je sinovoma omogočala ‘normalno življenje’! 

Princ Harry in njegov brat William sta odraščala v palači Kensington z ekipo predanega in zaupanja vrednega osebja okoli sebe – vključno s številnimi vrhunskimi kuharji. Toda kot večina otrok sta tudi mala princa imela rada, kot večina otrok, da bi se odpravili v McDonald’s. V želji, da bi jim omogočila ‘normalno’ vzgojo, jih je tudi njihova mama, princesa Diana, pogosto odpeljala na obrok hitre prehrane.

Nekdanji kuhar kraljeve družine Darren McGrady je delil zgodbo o času, ko je prišla Diana v kuhinjo palače, da bi mu povedala, da se odpravljajo v McDonald’s. Glavni kuhar Marie Claire, je povedal, da je njegova ponudba o doma pripravljenih burgerjih ne zanima.

Foto: Facebook

Kaj je bil torej glavni razlog?
Poleg okusnega “Big maca” s krompirčkom, njihovega najpogostejšega obroka, je bil večji razlog za odhod v McDonald’s nekaj drugega. Glavni kuhar je pripovedoval: “Spomnim se, da je princesa nekega dne prišla v kuhinjo in rekla:” Prekliči kosilo za fante, ker jih odpeljem ven, gremo v McDonald’s. “In rekel sem si:”O moj bog, vaše visočanstvo, to lahko jaz naredim, lahko pripravim burgerje.” “In rekla je: “Ne, igrača je tisto glavno, kar si želijo. ” 

Foto: Twitter

Eva Poljanc

 • anzek

  Princesa Diana….McDonald’s, nisem prepričan, da so bile igrače tiste, ki so zanimale Diano, otroke že, njo pa……. Kolikor vem je bila ona zeloooo živa in jo je imel skoraj vsak, ki je imel 5 minut časa. od kočijaža naprej.

  Pa saj ni važno, je pač potešila srbečico, ono se pa itak znuca samo za en bukov list v stotih letih.

  • šmentanamuha

   Imel je je skoraj vsak, razen tebe … kakšna smola.

  • Nata

   Pet minut ?? Le kaj za vraga je potem ” srbelo ” te možakarje ??

  • freedomfighter

   Haha kje si pa to pobral…kurbaril se je charles ne pa diana

 • Olga101

  Vsaka čast!

 • Andrej

  Kako pa se igraš v McDonaldsu?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!