Razkošno življenje partnerk šejkov: z zlatom polnijo tudi želodce

Foto: instagram

Milijonarjeva žena vsak dan na družbenih omrežjih razkrije, kako je videti njen vsakdan, in s svojimi sledilci, ki jih je blizu milijona, deli podrobnosti iz svojega življenja.

Soudi, žena šejka, je razkrila, da dneve preživlja z urejanjem pričeske in nohtov, rada pa si privošči tudi gurmanske jedi. Njen mož Jamal ji redno daje denar za razkošen življenjski slog, piše The Sun.

V enem izmed zadnjih posnetkov na Tik Toku je Soudi opisala svoj večer. Preživela ga je namreč s pitjem koktajlov s 24-karatnim zlatom ob vrhunski jedi, vse pa je plačal njen mož. Posnetek je objavila z napisom: “Tretma princese je tisto, kar potrebujem.”

“To je dan v življenju bogate gospodinje, ki živi v Dubaju. Zjutraj sva se zbudila in Jamal je rekel, da bo zaposlen, zato mi je dal nekaj denarja in seveda sem šla v kozmetični salon. Všeč mu je, ko skrbim zase in zapravljam njegov denar za svoj videz. Izbrala sem super preprost dizajn nohtov in mož je prišel po mene. Rekel mi je, naj si uredim pričesko, medtem ko on opravlja drugo delo,” je povedala na videoposnetku.

Pokazala je tudi uhane, za katere pravi, da jih je Jamal oblikoval posebej zanjo, saj jo, kot pravi, želi le razvajati. Obiskujeta drage restavracije ali celo najameta pevca, ki jim ob večerji poje.

Mnogi bi si želeli izkusiti takšno razkošno življenje, spet drugi komentirajo, da vse skupaj izgleda neumno in da bo moža pustila takoj, ko bo ostal brez denarja.

Sara Kovač