fbpx

Razkrita skrbno varovana zdravniška skrivnost: Diktatorju Titu se je posušila moškost

Srbski mediji so razkrili dolgo varovano zdravniško potrdilo, da je imel komunistični diktator Tito v svojih poznih letih povsem posušen spolni organ, saj je za lepšo polt jemal steroide, ti pa so imeli katastrofalne stranske učinke.

Diktator Tito je bil celo življenje obkrožen z lepimi ženskami, toda kot poročen moški ni bi srečen. Bil je pravzaprav osamljen. Ko je že ostarel, je začel za lepšo polt jemati steroide, toda stranski učinki so bili katastrofalni, saj se mu je posušila njegova moškost, poroča srbski Telegraf, ki dodaja, da je bila to strogo varovana skrivnost.

Imel je žensko telo starejšega moškega
Ko so britanski kraljici Elizabeti povedali, da prihaja na obisk nek ključavničar iz Jugoslavije, je svojim svetovalcem po njegovem odhodu dejala: “Vi ste popolni kreteni. Takega gentlemana še nisem spoznala. Odlično govori angleško, odlično pleše in zna z damami.”

Toda resnica o zapeljivcu Titu je bila povsem drugačna. Ker je za lepšo polt jemal steroide, so bili stranski učinki katastrofalni. Posušil se mu je penis, kar potrjujejo tudi zdravniška potrdila, kjer je zapisano, da ima Tito “žensko telo starejšega moškega”.

Demokracija