fbpx

Razveselite otroke s kompletom za postavljanje zidu med ZDA in Mehiko!

Foto: Keep and Bear

Pred prazniki se je pojavila izvrstna ideja za darilo, otroke lahko namreč razveselite s kompletom kock, namenjenih postavitvi zidu, kakršnega na meji z Mehiko namerava zgraditi ameriški predsednik Donald Trump, komplet pa krasi logotip MAGA kot parodija na priljubljeno dansko blagovno znamko LEGO.

Izdelovalec domoljubnih spominkov in predmetov Keep and Bear je v Združenih državah Amerike najavil prodajo kompleta kock za izdelavo zidu, na škatli pa je logotip izmišljene znamke MAGA (okrajšava za Make America Great Again) po vzoru danskega izdelovalca igrač LEGO. Komplet vključuje prek 100 kock, dopolnjen pa je s figurico v obliki ameriškega predsednika Donalda Trumpa. To se je pojavilo v luči množične srednjeameriške migrantske karavane, ki skuša nelegalno vdreti v ZDA, financira jo Venezuela, med njimi pa se po vsej verjetnosti skrivajo tudi islamski teroristi z Bližnjega vzhoda, ki jim Venezuela celo izdaja uradne dokumente.

Izdelek je že na voljo za naročilo na spletni strani!
Podjetje Keep and Bear po poročanju Voice of Europe pojasnjuje, da ima kljub temu, da je izdelek namenjen zlasti otrokom, ta še vedno globok pomen: “Zid mora biti zgrajen, da bo ohranjal varnost v Ameriki in jo branil pred bandami kriminalcev in teroristov.” Izdelek lahko že naročite na spletni strani podjetja, s popustom pa stane 29,95 ameriškega dolarja. Z odpremami bodo pričeli 23. novembra.

Foto: Keep and Bear

J. Ž.