fbpx

Sedaj je znano, zakaj ameriška dama Melania Trump pozira z napol odprtimi usti

Foto: Instagram

Številne priljubljene prve dame so že zdavnaj našle pozo, v kateri pred objektivom izpadejo odlično. Ena izmed teh, ki na fotografijah v medijih in na družabnih omrežjih vedno izpade vrhunsko, je zagotovo ameriška prva dama slovenskih korenin Melania Trump, ki pozira z rahlo priprtimi ustnicami. Strokovnjaki razkrivajo, kako si takšno govorico telesa razlagati!

Preden je Melania postala prva ameriška dama in soproga tedanjega poslovneža Donalda Trumpa, se je ukvarjala z manekenstvom in modeliranjem, zato ne čudi, da jo mnogi označujejo kot najbolj atraktivno ženo politika vseh časov.

Melania, ki je vrsto let gradila svoj odnos s fotografi, se v vlogi ene od najbolj fotografiranih žensk na svetu počuti kot riba v vodi. Strokovnjaki, ki analizirajo vedenje prve dame, pa so prišli do ugotovitve, da ta pri svoji pozi vztraja že kar 15 let. Sicer pa je izraz Melanie najbolj prišel do izraza po tem, ko se je preselila v Belo hišo in prevzela vlogo prve ameriške dame.

Foto: Instagram

Tako ustnice izgledajo večje, kot so v resnici, ona pa še bolj seksi
“Ko so vaše ustnice nekoliko razprte, boste izgledali bolj seksapilno. Tako bodo vaše ustnice izgledale večje kot v resnici,” poudarja strokovnjakinja za govorico telesa Traci Brown. Po njenih besedah številni modeli uporabljajo to pozo, da ne bi odvrnili pozornosti od oblačil, na katerih mora biti sicer poudarek.

Foto: Facebook

Njena poza je posledica dela v preteklosti
Brownova ob tem zaključuje, da končni cilj Melanie ni, da na fotografijah s politiki izgleda seksapilno, po njeno ji je ta poza ostala v navadi po toliko letih vrhunske manekenske kariere. Poleg blago odprtih ust Slovenka pogosto nagne glavo, da bi njene oči izgledale večje, poroča hrvaški medij tportal. Kaže, da lepota in eleganca te najbolj uspešne Slovenke vseh časov tudi pri naših sosedih ne ostaneta neopažena.

Foto: epa

N. Ž.