Skrivnostni ulov mladeniča, ki lovi z magnetom – poglejte, kaj je ujel na dnu jezera …

Foto: twitter

Ribič, ki iz vode lovi predmete z magnetom, je na dnu jezera našel ogromno nakita in vojaških medalj. 22-letni Adam Hastings je s svojim hobijem začel tako, da je vrgel svoj magnet v jezero v Cheltenham parku v Veliki Britaniji in že ob prvem ulovu našel sef, poln nakita, ur, vojaških medalj in pisem, sam pa meni, da so ga v jezero vrgli roparji.

Brezposelni Adam se je kot kaže v življenju znašel, in opisuje dogodek, ki mu je prinesel pravo malo bogastvo. “Magnet sem brez sreče že vrgel štirikrat ali petkrat. Potem pa sem začutil, da je nekaj na koncu magneta, počasi sem potegnil in videl sef, poln nakita. Ko sem začel sef dvigovati so me začeli ljudje okoli opazovati, tako sem prosil neko gospo, če me lahko fotografira. Ulov pa je bil očitno dejanje ropa” je dodal.

Poleg sefa je namreč našel še en manjši magnet. “Verjetno so roparji prišli nazaj po sef, a njihov magnet ni bil dovolj močan kot moj, zato sefa niso mogli dvigniti na površje”. Za magnetni ribolov pa se je odločil po tem, ko je videl kako so nekateri ljudje s to tehniko našli zelo nenavadne predmete in stare dragocenosti. “Zdela se mi je zanimiva stvar za početi, poleg tega ne stane veliko”, je dejal in dodal, da si ni mislil, da bo našel zaklad že ob prvem poskusu. “Veliko stvari se še skriva na dnu jezer, naslednjič si bom sposodil čoln in se odpravil na sredo jezera.” Adam se veseli novice, kako bodo policisti obvestili tiste, od katerih je sef in bodo spet dobili svoj izgubljeni zaklad. Čeprav so ure uničene, meni, da so medalje in broške še uporabne, poroča Daily Mail.

Foto: twitter

A.G.

 • Rožle

  Jutri se mu bo zapletla v magnet še jederska podmornica ..

  • Zgornji

   Al pa še bolj njegov lasten piercing … :-P

 • Zgornji

  Pa Preveč je tinte pojedel … :-P

 • David Hitler

  Bol nemoreo nakladat

 • Soave

  Jojmene, no ? Našel je svojevrsten zaklad !
  Komentatorji spodaj ? Čisto nič pustolovske žilice ni v vas ? Ali ni v redu ? Samo da ni politika !

 • Ludviq

  A ima kdo močan magnet za posodit? Mal bi se šel s pletno vozit.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!