Srhljiva iranska dvojnica ameriške zvezdnice Angeline Jolie se je znašla za zapahi zaradi bogokletja!

Foto: Facebook

Iranska Instagram zvezdnica Sahar Tabar, ki je zaslovela kot zombi dvojnica ameriške zvezdnice Hollywooda Angeline Jolie, je pristala za zapahi. Razlog za to je objavljanje srhljivih fotografij, zaradi katerih se se je znašla pred obtožbami bogokletstva in spodbujanja nasilja, poroča tiskovna agencija Tasnim.

22-letna Sahar se je znašla na mednarodnih naslovnicah, ko so njene srhljive fotografije, ki so posledica cele serije lepotnih operacij, zaokrožile na družabnih omrežjih.

Čeprav je Sahar prestala kar 50 lepotnih operacij, je bila večina njenih objavljenih fotografij pošteno obdelana s programom Photoshop, da bi spominjale na nekakšno umetniško inštalacijo. Z upadlimi lici, močno našobljenimi ustnicami in zavihanim nosom prej kot na Joliejevo spominja na njeno zombie dvojnico. Zaradi groteskne podobe in uporabe kupa ličil je postala tarča posmeha, našlo pa se je tudi nekaj občudovalcev.

Foto: Facebook

Njen Instagram račun izbrisan
Pravosodni organi so Sahar aretirali, potem ko so s strani javnosti pričele prihajati pritožbe, poroča britanski BBC. Obtožena je bogokletstva, spodbujanja nasilja, nezakonitega pridobivanja premoženja, žalitve državnega kodeksa in spodbujanja mladih k korupciji. Od tedaj je njen Instagram račun izbrisan. Tako se je pridružila dolgemu seznamu spletnih iranskih influencerjev in modnih blogerjev, ki so prekršili islamsko zakonodajo. Ni še znano, kako dolgo bo morala prebiti za zapahi.

Foto: Facebook

Hana Murn