fbpx

Srhljivo: Dvoletnika ugriznil netopir, starši šele zjutraj ugotovili, kaj se je zgodilo!

Netopir (Foto: Facebook)

Britanski dvoletnik se je znašel v pravi grozljivki, sredi noči ga je namreč ugriznil netopir. Kljub jokanju in kričanju starša nista mogla ugotoviti razloga, netopirja pa je mati našla šele naslednje jutro ob pospravljanju posteljice. Dečka so že cepili proti steklini, okreva pa v pižami z motivom Batmana!

V britanskem Hullu se je v eni izmed hiš ob drugi uri zjutraj dogajala prava srhljivka. Skozi odprto okno je v otroško sobo priletel netopir, ki je ugriznil 2-letnega Kiana Mallinsona. Ta je pričel na vso moč jokati in kričati. Kot pripoveduje njegova mati Jodie Smith, je najprej sklepala, da sina boli trebušček: “Stal je na koncu svoje posteljice, jokal in kričal je. Ne zna še govoriti, zato mi ni mogel povedati, kaj se je dogajalo.”

Šele naslednje jutro je postalo jasno, kaj se je v resnici zgodilo
Šele naslednje jutro je 29-letna mati na Kianovi rokici opazila tri manjše brazgotine, ko pa je pospravljala posteljico, jo je presenetil netopir: “Odgrnila sem odejo in netopir je skočil ven ter se pričel plaziti po tleh spalnice. Bila sem prestrašena, najprej sem mislila, da gre za tarantelo. Nikoli v življenju še nisem kričala tako glasno.” Šele ko je njen 30-letni partner Jack Mallinson pričel proti vsiljivcu zamahovati z obešalnikom, je postalo jasno, da gre za netopirja.

Netopirji (Foto: Facebook)

Kiana so preventivno cepili proti smrtonosni steklini
Starša sta s sinčkom nato odhitela na urgenco v Leeds, kjer sta ga po priporočilu osebnega zdravnika preventivno cepila proti steklini. A kot pojasnjuje mati, dogodek z netopirjem ni bila Kianova prva bitka: “Bil je rojen prezgodaj, kar naju je že takoj prestrašilo. Je majhen čudež in takoj, ko sem zaslišala besedo steklina, sem se prestrašila. Takrat sem postala panična.” Kot poroča Daily Mail, mati še pravi, da se Kian še vedno boji spati v svoji posteljici, a v novi pižami z motivom Batmana počasi okreva, čakajo pa ga še tri injekcije.

Rok Krajnc