Številne uporabnice Instagrama svoje sočustvovanje s prebivalci Bahamov, ki jih je prizadel uničujoč orkan Dorian, izkazale kar s fotografijami, na katerih so pomanjkljivo oblečene!?

Foto: Instagram

Številnim odzivom na orkan Dorian, ki je prizadel Bahame v Karibskem morju, ni videti konca. Pri tem so ogromno pozornosti in hkrati zgražanja požele zlasti objave na družbenem omrežju Instagram, v katerih so svoje sočustvovanje z omenjeno državo številne uporabnice izkazale kar tako, da so objavile fotografije s svojih dopustovanj na Bahamih, na katerih so pomanjkljivo oblečene. 

Dorian je nad Bahame v Karibskem morju prišel kot orkan 5. stopnje, pri čemer je omenjeno državo zajelo kar 40-urno neprekinjeno deževje z močnimi vetrovi, ki so pihali s hitrostjo do 300 kilometrov na uro. Orkan je napravil ogromno škodo ter povzročil več smrtnih žrtev, zaradi česar so ga že označili za najmočnejšega, ki je doslej prizadel to otočje.

Po poročanju spletnega portala Mail Online so s svojimi objavami na različnih družbenih omrežjih sočustvovanje z Bahami ob naravni katastrofi že izrazili številni uporabniki. Med slednjimi so veliko pozornosti in hkrati zgražanja požele predvsem objave na Instagramu, v katerih so uporabnice svojo prizadetost zaradi orkana Dorian izkazale kar tako, da so objavile fotografije s svojih dopustovanj na Bahamih, na katerih so pomanjkljivo oblečene.

Hude poplave na Bahamih, ki jih je povzročil orkan Dorian (Foto: epa)

Znani model: Molimo za Bahame!
Fotografijo z bahamske plaže je objavila tudi Tatiele Polyana, znana kot model. Pri tem je med drugim zapisala: “Pred nekaj tedni sem imela priložnost spoznati to neizmerno bistro vodo, resničen raj. Kako žalostno je, da na videoposnetkih vidim obup ljudi, toliko uničenih hiš, avtomobilov, bolnišnic in krajev, ki jih je opustošil ta nepotrebni orkan. Molimo za Bahame!

Foto: Instagram

Izkoriščanje tragedije za samopromocijo
Podobnih objav na Instagramu je bilo po naravni nesreči na Bahamih še več, pri čemer so vse po vrsti povzročile številne odzive. Iz nekaterih komentarjev je bilo moč razbrati tudi zgroženost uporabnikov nad tovrstnim izkoriščanjem tragedije za namen samopromocije.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Rajko Golob

 • xtc

  IQ pač ni nujno prisoten pri takih “intelektualkah”.

 • Andrej

  Ti fotomodeli molijo le za lastne riti. Če bi jim bilo tako hudo bi prispevale 1% od svojega.

 • GverilaStyle

  tako rit je treba dobro filat…..ho ho ho.

 • Tine Marinšek

  Niso pomanjlkljivo oblečene ampak so na plaži v kopalkah. Kaj pa vi nosite na plaži, burke?

  • šmentanamuha

   Aja, to je reklama za kopalke? Potem pa je članek mal narobe napisan.

   • Tine Marinšek

    Ne ni narobe napisan, ampak je še eden od kretenizmov tu. SIcer pa res ne vem, če tu obstaja kakšna normalna pisana beseda, ker premalo poznam. Po moje ne… In če mislite, da se zelo motim, malo kritično analizirajte diskurs na tem mestu in v kakšnem drugem mediju (pa ne Demokraciji…).

    • šmentanamuha

     Morda pa ti nisi razumel poante napisanega, Kakšen izraz sočutja je kazanje riti, čeprav dejansko hočeš povedati samo to, da si bil na Bahamih in da drugi vidijo, kako seksi si videti v kopalkah, za domorodce, ki so ostali brez strehe nad glavo, pa te boli Džoko. To je patološki narcizem in kakšen poseben analitični diskurz ni potreben…

 • šmentanamuha

  Sočustvujejo tako, da kažejo riti … wtf?

 • Anton

  hvala Bogu, bojte se dne ko bomo morali gledati moške oblečene v moške tangice, namesto prelestnih žens z obilnimi postavami. Ta čas se nam nevzdržno približuje, ŽAL!

  sarkazem press

  • freedomfighter

   Morali sigurno ne bomo ker te ze sedaj nihce ne sili da gledas te tako da

 • Terminator

  Pokazale so jim svoje debele riti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!