To je šele začetek boja za premoženje zakoncev Jelinčič: Monika zahteva 3 milijone evrov, Zmago razkril, koliko denarja bi ji dal

Foto: STA

Na ljubljanskem okrožnem sodišču sta se danes spet srečala zakonca Jelinčič. Nadaljuje se namreč ločitvena bitka, ki pa zagotovo vpliva tudi na njuni dve hčeri. Prvak SNS še vedno vztraja, da je bila parcela, kjer stoji več kot pol milijona vredna vila, darilo, ki ga sedaj želi nazaj. Gre namreč za 650 tisoč evrov, ki jih je podaril Moniki Jelinčič za nakup parcele v Semedeli, kjer sta ob morju sezidala vilo, ki sicer še ni dokončana.

Monika prav tako še vedno vztraja pri svojem, in sicer, da gre za skupno premoženje, a da je darilno pogodbo podpisala, ker ji je tako rekel Zmago, in da se ga je bala. Tokrat so na sodišču zaslišali notarja Mira Košaka, pri katerem sta zakonca sklenila darilno pogodbo. Po notarjevih besedah Jelinčič Monike k podpisu pogodbe ni napeljeval, prav tako naj je ne bi sklenila pod prisilo. Notar se tudi ne spominja, da bi bila Monika preplašena.

Novi partner Monike Jelinčič Rok Miklič je pospremil svojo drago na sodišče. (Foto: Slovenske novice)

Sodišče bo delno razsodbo obema poslalo po pošti, oba pa ste že vložila tožbi za razdelitev premoženja. Monika pravi, da ji od skupnega premoženja pripada del v vrednosti 3,3 milijona evrov, od raznih zbirk, hiše v Ljubljani in Semedeli, Jelinčič pa točnega zneska ni navedel. Rekel je le, da njen del znaša le en odstotek, preostalih 99 odstotkov pa je njegovih. Njunega boja očitno še ne bo kmalu konec. “To je šele začetek (boja),” je povedal Jelinčičev odvetnik.

Lana Božič

 • Garbage man

  Vse od regresa našparano!

 • Ryuk

  Ali bo po tej limonadi posneta še kakšna nadaljevanka? Grem stavit, da bi bila boljša od vseh turških žajfnic skupaj.

 • Andrej

  Bravo, Zmago, kar tako naprej. Od vsega bodo imeli še največ koristi odvetniki.

  • SIMON ROZIC

   …tokrat plača Serpentinšek, oziroma midva osebno kot davkoplačevalca !
   Za zahvalo za glasove!

 • RATATA

  Sam en mejhn poljub mi dej….

  https://www.youtube.com/watch?v=vd4TJK8Pu0Q

 • bodica

  bravo Monika. Z.jelinčič tako ali tako ne more dokazati izvora premoženja….ha,ha,ha….

  • Schemva Miro

   Od kod je pa ta kešpizda dobila 3,3 milijona,ki naj bi jih prispevala v skupno gospodinjstvo?

   • Amerikanc

    Na ulici,….pod Villo !

    • SIMON ROZIC

     …pod Titovim spomenikom so jo “je… ” vsi zapriseženi
     yugonostalgiki, de!!! Za velik denar, de?

 • šmentanamuha

  Punca se je mal zakalkulirala, se mi zdi.

  • Amerikanc

   Očitno mladi jebač nujno potrebuje finančno injekcijo.

  • SIMON ROZIC

   …upam, saj osel gre baje samo enkrat na led…

 • Kostelec

  Razpadi družin vedno najbolj prizadanejo otroke, zato se ob dogodku ne smemo naslajati, pa čeprav gre za Padalca. Vendar kako človek ne bi srepo gledal v absurdnost situacije – prvak Slovenske nacionalne stranke v družbi sebi enako razklanega, shizoidnega psihopata Šešlja se potepa po velikosrbskih zborovanjih, medtem ko doma pred kipom izločine Tita, nekdo drug spolno občuje z njegovo ženo.
  S povzpetniško Moniko naj si novi “žrebec” ne obeta preveč, saj je ominozno za partnerko vzeti samohranilko z dvema otrokoma, ki rada skoči čez plot in je povrhu zaposlena pri Jankoviću.

  • kren

   a misliš, da ga je vzela zaradi tistega kar ima med nogama? malo morgen…denar in premoženjesta jo pritegnila, kar je v redu. mlada in tudi čedna punca s plešastim neotesanim starcem, je kombinacija, ki se slej kot prej konča…navijam za moniko, da ga obere do kosti!

   • Kostelec

    Zaradi prostitucije bi jo morali torej heroizirati? Ta “mlada in čedna punca” je stara 42 let, namrgoden Zmago se je slinil po njej, ko je bila plodna in njen videz na vrhuncu, rodila mu je tudi dva otroka. Kerlc jo prevzema izgonjeno, povrhu pa bo pri Moniki vedno na tretjem mestu za otrokoma, katerima bo posvečal čas in sredstva, čeprav ne nosita njegovih genov. Sanjsko!

 • MijamotoMusaši

  Ko ima Jelinčić, vodja male strančice toliko nagrabljenega , koliko mora imeti šele vodja največje stranke v Slo. .

 • Ježek Teka Teka

  Bolj nerazumljivo je, da je SNS potegnila z levaki kot pa da je mlada punca zapustila starega deca in si našla mlajšega … kaj praviš plemeniti …

 • MijamotoMusaši

  Še ne dolgo nazaj se je Jelinčić izmikal, da Monika ogromno zasluži z izdelavo umetniskih izdelkov, ki jih ptodajata uglednom strankam. Danes trdi, da je bila kot princesa, ki ni rabila prijeti za nikakršno opravilo saj ji je on vse kupil.
  Vsaka svinjarija kot je prav tako laž, prej ali slej prileze na površje.

 • Olga101

  Zmago, udbaški skladi so polni! Glede na kooperativnost, bo Milan zagotovo primaknili nekaj milijončkov, ki nam jih je ukradel in skril!

 • FRANC3

  Zmago-padalec si je sam kriv. V hišo je pripeljal mlado, napol golo babo v upanju, da bo užival do konca svojih dni.
  Baba si je našla mlajšega žrebca z več soldi. Sedaj bi rada še od Zmago ta izmolzla nekaj.
  Babe so pa res pragmatične. Še ko jo je Zmago božal, je razmišljala, kako ga bo obrala.

 • Jani

  Presustniki! Bog vas nima rad, hudič vas pa ne mara!

 • milanček

  zmagec, za tri miljone je boljš , da jo frderbaš, odsediš leto pa še mal, Slovenci se bodo pa tudi znebili člana udbe, pokvarjebca, ki že celo večnost nateguje vse po spisku!

  • kren

   da jo frderba se lih ne strinjam. naj poštudira kaj drugega… dobrodošlo pa bi vsekakor bilo, da gre pol v čorko in da se ga znebimo za nekaj let…

 • Skrajno Desni

  Vse naj prevarantu pobere itak je vse pokradu.

 • Amerikanc

  Pa te še ni izučilo Zmagec. Ko si že mislil, da si najpametnejši na Svetu, te je zjebala mlajša jebača, sedaj pa si ponovno nastavil ta zadnjo Serpentinškovim; upam da te dobro poj….o – od pozadi !

  • kren

   točno tako. ko se je prostituiral pri serpentinšku, je verjetno pomislil, da mu bo mafijsko sodišče v službi mafijske vlade gledalo skoz prste in potem po mafijsko dosodili njemu v prid. kdo ve…

 • SIMON ROZIC

  Ej, fantje moji, pamet v roke, ko se parite za polovico mlajšimi ženskami;
  prišle so le po denar in z njim bojo tudi odšle, otroci, spočeti v taki vezi pa so
  le farsa in mehčanje krute realnosti, da tu ljubezni ni in je ne bo, ker je nikoli
  ni bilo! Jasno?.
  Čudim se Jelinčiču, ki se dela nadvse pameten, pa pade na popolnoma
  banalnem izpitu iz psihologije in ne upošteva starih, dobrih nasvetov n.pr.
  če hočeš slast in strast si privošči kurbišče in plačaj v enem znesku !!!! Takoj!
  Že tam si umij roke in rit in pojdi domov v toplo naročje svoje prave izbranke,
  ženske dostojne tvojih let!

 • Mesetar

  …zdaj pa Zmagecu ni jasno kako, da pa Trampu ratuje, he, he, he …

 • alojz

  Ti povem, Zmago. Če bi deca vzel tega sranja nebi doživljal. Pa otroci tudi nebi trpeli.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Jelincic je dvolicni kreten, ki ima v svoji “Slovenski Nacionalni” Stranki vec cefurjev kot Slovencev, udriha po Hrvatih in se lize s Srbjanci, Monika je pa navadna preracunljiva, oportunisticna kurba!

 • Karel Marx

  3 miljone je zame nepredstavljiva vsota

 • Slovenec 33

  Mafijozo, ki je pod okriljem rdečih klerikalcev grabil denar in ga prikrival, bo moral položiti račune.
  Zanima me ali ga sme FURS vprašati o načinih pridobivanja tega denarja, ali ima davčno pokritje ali je kot prvorazredni, enako kot vsi ostali prvorazredni, izvzet iz določb davčne zakonodaje.

 • Common Sense

  Žalostno. Sicer pa res ne vem katera punca pri zdravi pameti se poroči s 35 starejšim moškim – sugar daddyjem. Že takrat je bila usekana, očitno se je to drži še sedaj.

 • Waltter

  Ma tu se lepo vidi da je usekana ko 100 mater. Po njenem je kosarija ki jo ima jelincic vredna 6 mio eur. Zenska ne razmislja realno da se ne ovrednoti prmozenje po trzni ceni ampak predvsem po realni ceni. Iz bedarije sodisca pa kot kaze da je potrebno pri , ce se odlocis napisati predporocno pogodbo tudi ovrednostiti vse od tega kolko je vreden porod, kolko je vredno to da enkra pomije posodo, zlika, pospravi, leti v trgovino prinese mozu pivo iz hladilnika. Torej vsak ki se poroci mora tako letat z zvezkom okoli in pisat kaj je zena naredla tisti dan in kaj on. Pol pa vsak dan dolocita kdo je parazit in gdo je mravljica. Pa mesecnega obracuna ne pozabit naredit. Pa zgleda kolko lahko pol dobi 5 eur na uro, tak ko tisti ki jih tisijo v javna dela zaradi kazni? al pa cez cel mesec minimalni osebni dohodek???
  Gre pa ve tej locitvi za nekaj povsem drugega, nekdo jo na veliko zlorablja da spravi Jelincica na kolena in njena edina prilika je da poskusi potegnit iz tega kar najvec. Kajti ko bo to koncano jo bo tale tako ali tako izpljunil, razen ce ji ne bo nastepal vsaj 2 ali tri froce.

  • Težko si predstavljam, da Jelinčič pri 50 letih ni imel nič in, da je bilo vse premoženje družine Jelinčič ustvarjeno v času njune zakonske zveze. Res pa je, da če je žena pridna, varčna in ni potratna, da se da marsikaj privarčevati, ampak milijoni pa vseeno ne “rastejo” na hruški.
   V starih časih so rekli, da “žena prinese doto za nohtom”, kar naj bi pomenilo, če bo pridno delala na gruntu, skrbela za moževe starše, otroke in moža, bo imela od preveč dela umazane roke.
   Hvala Bogu, danes so drugačni časi in drugačne težave pa je vseeno tudi težko.
   Nekaj ji bo moral Jelinčič zagotovo dati, ampak polovico pa bo bolj težko iztožila, sicer pa se cena oblikuje na trgu..