To morate prebrati: 10 razlogov zakaj so levičarji ideološko skoraj enaki nacistom in fašistom!

Medtem, ko levičarji dnevno zmerjajo svoje politične nasprotnike s sredine in z desnice s fašisti in nacisti zdaj objavljamo 10 razlogov, zakaj so prav levičarji najbližje tema totalitarnima ideologijama. To pa je vsekakor zaskrbljujoče v luči njihovih groženj z nasiljem ter celo napovedmi vojne proti svobodi govora!

Vsem trem totalitarnim ideologijam, fašizmu, nacizmu in komunizmu, ki ga danes predstavlja skrajna levica je namreč skupen kolektivizem. Fašizem tako zagovarja kolektivizem v imenu močne države, nacizem v imenu domnevne superiornosti posamezne raze, komunizem pa v imenu razreda. V današnjem času pa na področju skrajne levice prevladuje tudi ideologija kulturnega marksizma, ki vsiljuje kolektivistično mišljenje v imenu domnevne depriviligiranosti posameznih manjšin. Na ta način poskušajo levičarji sprevračati vrednote, podpirati splav, zagovarjajo pa tudi bandite, ki sejejo smrt nad zahodno civilizacijo, kot smo temu priča v primeru teroristične Palestine. Komunizem, ki se uvršča na levo stran je že povzročil prek 100 milijonov smrtnih žrtev po svetu, na žalost pa ta številka narašča. Nekaj milijonov smrtnih žrtev sta povzročili tudi ideologiji nacizma in fašizma, ki pa sta bo ideološki strani veliko bolj podobna levici kot desnici. Gre torej za tri ubijalske ideologije, ki pa so tudi sestrske ideologije, v nadaljevanju navajamo deset razlogov za to!

1. SOVRAŽNOST DO KRISTJANOV
Zaradi lažjega nadzora nad prebivalstvom so vse tri totalitarne ideologije skozi zgodovino zatirale krščanstvo, Katoliška cerkev je bila še posebno ogrožena pod komunizmom. Tudi danes levičarji širijo sovraštvo med kristjani, najbolj znani aktivist v teh dneh, Domen Savič, ki je pred leti kristjane zmerjal z žaljivko “klerokatolibanske pi*ke” je v teh dneh dobil prostor na režimski FDV, prav tako pa mu reklamo delajo v javni hiši RTV Slovenije.

Desnica po drugi strani zagovarja versko svobodo, vseh tistih ver, ki spoštujejo osnovne človekove pravice in standarde zahodne civilizacije.

2. ANTISEMITIZEM
Antisionizem in ogrožanje obstoja države Izrael sta najhujši obliki antisemitizma. Pred kratkim smo poročali o antisemitističnih izjavah britanskega laburističnega vodje Jeremyja Corbyna, ki je za teroristično palestinsko gibanje Hamas dejal, da so njegovi “prijatelji.” Hamas dnevno seje smrt med Judi v Izraelu, podobno kot v Iranu pa si želijo državo kar zbrisati z obličja Zemlje. Tudi v Sloveniji je Palestina deležna veliko podpore, med drugim s strani skrajneža Milana Brgleza, ministra za zunanje zadeve Mira Cerarja in verjetno kar vseh poslancev Levice. Slovenska levica se ob tem nevarno približuje tudi antisemitskemu Iranu, z zunanjim ministrom katerega se je nedavno sestal tudi Cerar. Prav tako državni mediji, npr. RTV Sloveniija pristransko in napadalno poročajo o dogajanju v zvezi z državo Izrael, pogosto se jasno postavijo na stran islamskih teroristov.

Tako se je smešil Cerar ob nedavnem obisku ZDA (foto: Twitter)

Desnica po drugi strani pa je na globalni ravni velika zagovornica države Izrael, ameriški predsednik Donald Trump je pred kratkim prestavil sedež veleposlaništva ZDA v Izraelu iz Tel Aviva v Jeruzalem, prav tako pa Izraelu pomagajo na druge načine. Poleg tega je Trump naklonjen tudi ostrim sankcijam proti antisemitskemu Iranu.

3. ABSOLUTNA DRŽAVA
Tako kot tradicionalni komunizem, fašizem in nacizem, tudi sodobna levica zagovarja absolutno državo, ki najbolje ve, kaj si posameznik želi. Posameznik za levico sploh ne obstaja, staljen je namreč v koncept družbe. To se je sprevrglo v ideološko prilagojene koncepte, kot so arijska družba, delavski razred ipd. Tudi danes levica ostro zagovarja ukrepe, ki posegajo v vse sfere posameznikovega življenja, ker si namišljajo, da država najbolje ve, kaj je dobro za posameznika.

Desničarjem pa je jasno, da je družba levičarski konstrukt. Najboljša predsednica vlade v britanski zgodovini Margaret Thatcher je nekoč jasno povedala, da “družba” ne obstaja, obstajajo le individualni posamezniki, ki pa so združeni le še v družine.

4. DRŽAVA UPRAVLJA Z GOSPODARSTVOM
V vseh treh totalitarnih sistemih je država nadzirala gospodarstvo, pri čemer je bil najhujši prav komunizem, kjer je v svojem centralnoplanskem upravljanju gospodarstva država lastniško obvladovala prav vse proizvodne dejavnike. Tudi danes levica zagovarja državno lastništvo podjetij, posamezni skrajneži kot je Miha Kordiš pa celo odkrito grozijo podjetnikom z nacionalizacijami njihovega premoženja.

Desnica po drugi strani zagovarja vitko državo, ki v svoji “skrajni” obliki obsega le vojsko, policijo in sodišča. Te tri institucije branijo državljane pred zločini zoper njihove osnovne naravne pravice, ki so življenje, osebna svoboda in zasebna lastnina.

5. SOCIALIZEM VS. KAPITALIZEM
Te tri naravne pravice pa so najbolj kršene v treh oblikah totalitarnega sistema, blizu pa so tudi levici. Levica namreč za ohranjevanje socialističnega sistema državljanom zaplenjuje premoženje, tudi v obliki izjemno visokih davkov ali pa z večkratnim obdavčevanjem, česar primer so davki na dediščine ali pa novo napovedani davek na nepremičnine. Efektivno gre za krajo premoženja.

Desnica po drugi strani zagovarja nizke obdavčitve, le v tem obsegu, kot so potrebne za vzdrževanje vitke in učinkovite države, prav tako pa zagovarjajo čim manj regulacij gospodarstva oz. le toliko, kolikor je potrebno za uveljavljanje svobodne podjetniške pobude v največji meri!

6. UMORI NEROJENIH OTROK
Vsem trem ideologijam je skupno tudi zagovarjanje umorov nerojenih otrok. Kdo je danes največja grožnja življenjem nerojenih otrok? Prav levica. S konstruktom nerojenega otroka kot “zarodka”, ki naj ne bi čutil ničesar in posledično bil vreden življenja ter s še enim konstruktom, tj. “zatirane ženske” neomajno zagovarjajo umore nerojenih otrok kot osnovno človekovo pravico vsake ženske.

Tadej Strehovec (Foto: STA)

Desnica se je po drugi strani postavila na stran življenj nerojenih otrok, pri čemer pa levica stori vse, kar lahko, da bi jo ovirala. Prav na to kaže montirani sodni proces, s katerim se levica želi znebiti dr. Tadeja Strehovca, saj je izpostavil imena članov abortivnega lobija, katera pa so sicer bila javno objavljena že prej.

7. RAZOROŽITEV DRŽAVLJANOV
Državljani nacistične Nemčije, fašistične Italije in komunističnih držav, kakršna je bila Jugoslavija načeloma niso imeli pravice posedovati in nositi orožja z namenom osebne samoobrambe, kar je naravna pravica vsakega človeka. Država tako uspešno prepreči, da bi se državljani spontano ali organizirano uprli tiraniji s strani vladajočih. Tudi danes se v ZDA levičarji vztrajno borijo, da bi čimbolj omejili nošenje orožja, kar pa je precej omejeno tudi v Sloveniji.

Desnica načeloma verjame, da imajo državljani naravno pravico do samoobrambe z vsemi sredstvi in tako s tem namenom tudi posedovati in nositi strelno orožje.

8. DIKTATURA
Že samo po sebi je jasno, da levica zagovarja diktaturo, tudi sodobne, na papirju demokratične države, kjer vlada levica nimajo zadržkov za sodelovanje z diktaturami. Prej ali slej pride do diktature tudi v vsaki državi, kjer skrajna levica vlada dlje časa, temu smo bili na primer priča v Venezueli. Ko zadeve presežejo vrelišče pa se obdobje takšne diktature konča krvavo, temu smo bili priča ob npr. razpadu SFRJ, ali pa primer Čila, kjer je po najhujše – zdrs države v komunizem – morala preprečiti vojska. Ob tem je general Augusto Pinochet dejal: “demokracija mora biti včasih oprana v krvi.”

Desnica po drugi strani brani demokratično ureditev in z njene strani ne prihaja do pozivov k omejitvi svojih političnih nasprotnikov. Tudi vojaška oblast s strani generala Pinocheta v Čilu se je po stabilizaciji razmer končala miroljubno, z referendumom in volitvami, v času svoje oblasti pa je vojska pri vladanju upoštevala nasvete mednarodnih strokovnjakov.

9. NADZOR NAD MEDIJI
V totalitarnih sistemih ni bilo svobode govora in medijev, vojno svobodi govora pa je nedavno napovedal tudi levičarski šef globoke države Milan Kučan. Tudi sicer slovensko medijsko krajino dominirajo levičarski režimski mediji, kot je RTV Slovenije v državni lasti, ki smo jo vsi prisiljeni plačevati ali pa Večer, Delo, Dnevnik, ki so v tajkunski lasti.

Od režima neodvisni mediji v zasebni, kot je Nova24TV, kjer prostor dobijo tudi sredinske in desne zamisli smo po drugi strani podvrženi neverjetnim pritiskom, čemur priča usklajeno napadanje s strani globoke države in pritiski na uredniško politiko.

10. DRŽAVNI MONOPOL NA PODROČJU IZOBRAŽEVANJA
Za ideološko indoktrinacijo je bistveno, da ima država monopol nad izobraževalnim sistemom. V skladu s tem deluje tudi slovenska levica, saj se še kar upira zagotavljanju izenačitve financiranja zasebnih šol z državnimi šolami, arogantno pa je na zaslišanju minister Jernej Pikalo napovedal, da za Šarčevo koalicijo reševanje tega problema ni prioriteta.

Član SD in nekdanji visokošolski minister Jernej Pikalo ima uro za 7.000 evrov, otrokom pa ne privošči dostopnega šolanja v bolj kakovostnih zasebnih šolah. (Vir: Facebook)

Desnica pa zagovarja tudi pluralnost v izobraževalnem sistemu, kjer državne šole dopolnjujejo zasebne šole. Otroci davkoplačevalcev kljub temu lahko uživajo v prednostih konkurence v izobraževanju, v t. i. voucherskem sistemu starši “voucher”, ki ga prejmejo od države unovčijo z namenom izobraževanja otrok v katerikoli šoli. Uvedba takega sistema je deležna podpore v ZDA, dobre izkušnje s tem imajo namreč že v Skandinaviji, ki slovi po konkurenčnem in kakovostnem šolskem sistemu.

J. Ž.