fbpx

To pa je luksuz na kubik! Hči računalniškega mogotca Billa Gatesa prek družbenih omrežij deli utrinke iz luksuznega življenja

Foto: Instagram

Medtem ko sta zakonca Melinda in Bill Gates skrivnostna glede zasebnega življenja, to ne velja za njuno 21-letno hči, ki izseke svojega življenja deli s pomočjo družbenih omrežij. Jennifer Gates, sicer dobra jahalka, je delila slike prek priljubljenega družbenega omrežja Snapchat, na podlagi katerih lahko sklepamo, da je za mladenko res posebno leto.  

Enaindvajsetletna Jennifer je tudi zaradi jahalnih tekmovanj prepotovala ves svet, med drugim je bila v Kuvajtu, Monaku, Parizu in še marsikje drugje. Videti jo je mogoče, kako v kratkih hlačah in črnem topu pozira na jahti, medtem ko čaka na lepo vreme. Najstarejša Gatesova hči je bila rojena v Washingtonu in trenutno obiskuje zadnji letnik študija biologije na Univerzi Stanford.

Na mnogih slikah pozira skupaj s fantom
Ko hči računalniškega mogotca Billa Gatsa ne študira ali jaha, si najde čas za potovanje s svojim 26-letnim fantom Nayelom Nassarjem, ki je po rodu Egipčan in ki ga je spoznala med študijem na Univerzi Stanford. Nassar je sicer po končanem študiju managementa in ekonomije postal znani jahalec v preskakovanju ovir. Jennifer pri deljenju slik uporablja tudi družbeno omrežje Instagram, prek katerega deli mnogo slik, na katerih je v fantovem naročju, in z njimi jasno sporoča, da ga ima zelo rada.

Konec leta v Kuvajtu, kjer je fant odraščal
Jennifer na videz močno spominja na svojo mamo Melindo Gates, enako pa velja tudi za njeno mlajšo 15-letno sestro Phoebe Adele Gates. Sicer družina pogosto potuje skupaj, ampak Jennifer je tista, ki z javnostjo deli izseke iz svojega prestižnega življenja. Konec leta 2017 je pričakala v Kuvajtu, kjer je Nassar odraščal, in zapisala, da tam preživlja tri magične dni, ter ob tem zaželela lepe praznike.

Foto: Instagram

Dejstvo je, da je Jennifer na fotografijah vedno videti prisrčno, njen nasmeh je namreč precej očarljiv. Lansko poletje je tri mesece preživela v Avstraliji, in medtem ko je bila tam, je nekdo prek Snapchata delil fotografijo, na kateri je plezala po lestvi na jahto, v ozadju pa je bilo mogoče videti kristalno čisto vodo. Ob fotografiji je zapisala, da je zelo hvaležna za spomine, ki jih je nabrala v Avstraliji, in za prijatelje, ki jih je tam spoznala.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Med njenimi objavljenimi slikami se je znašla tudi fotografija, na kateri v kopalkah pozira na Havajih, videti pa je mogoče tudi mnogo drugih lokacij, ki jih je obiskala, in so vsekakor zavidanja vredne. Če najstarejša Gatesova hči ne bi bila takšna ljubiteljica družbenih omrežij, bi prestižni način življenja Gatesovih ostal zavit v tančico skrivnosti.

N. Ž.