fbpx

To so znaki, da si ženska želi vroče noči. Prepoznajte jih!

Foto: iStock

Pravijo, da so ženske nadvse zapletena bitja, zato tudi obstaja na kupe knjig, ki želijo moškim pojasniti, kako naj si razlagajo vedenje ženske. Strokovnjaki so zdaj objavili kratek seznam, kako prepoznati, da si ženska želi strastne noči in kdaj želi, da jo pustite pri miru. Ne spreglejte teh nasvetov!

Dragi moški predstavniki, kot prvo morate znati poslušati. In če ženska reče “ne”, to pomeni samo to in nič drugega. Če vam ženska zvečer reče “ne”, niti ne pomislite več na seks z njo tisto noč. Seveda pa pride tudi do situacij, ko moški ne prepozna, da mu ženska namiguje, da si želi z njim malo akcije. To vam lahko razkrije že kar njena telesna govorica. Zagotovo je eden takšnih znakov nekoliko globlje dihanje. Ko je ženska vzburjena in si želi malo nežnosti med rjuhami, njeno dihanje postane globlje. To fazo je sicer težko prepoznati, morda boste lažje prepoznali sporočilo, ko je poleg vas, ramena pa ima spuščena k svojemu telesu. Večernji namreč piše, da je tudi to znak, da je ženska željna vaše pozornosti.

Pozibava z boki
Ko si ženska želi pozornosti moškega, da ima oči v spalnici samo zanjo, pozibava z boki. Če torej vaša žena ali punca pred vami počne to, je čas, da izpustite tv-daljinca iz rok, play station ali prenehate početi, karkoli pač v tistem trenutku počnete, in prevzamete pobudo, da malo popestrita vajin skupni čas.

Foto: iStock

Dotakne se vas
Vi gledate nogometno tekmo, ona pa sedi poleg vas in se sem in tja dotakne vaše roke ali noge. Pozornost želi preusmeriti nase in na svoje potrebe, vendar pa vam tega ne želi povedati na glas.

Začne pogovor
Znano je, da je dober, konstruktiven pogovor med partnerjema nadvse dober afrodiziak. Če sta s pogovorom reševala neko težavo ali učvrstila nek dogovor, je morda prav to uvertura v strastno noč.

M. S.