Tuj medij ugotavlja: Prva ameriška dama Melania Trump je brez greha!

Foto: Facebook

Odkar je Melania Trump postala prva ameriška dama, je dokazala, da ima izjemen smisel za eleganco od glave do pet. Kljub izbranemu okusu je Melania tokrat uspela pozitivno presenetiti cel svet, ko se je na zabavi predsedniškega para na travniku Bele hiše pojavila v obleki iz džinsa in povsem presenetila z elegantnim videzom.

Z izbiro obleke iz džinsa je Melania dokazala, da je priljubljen džins mogoče obleči tudi na uradnih prireditvah. Širok nasmeh, ki je bil tokrat širši kot ponavadi, se je odlično dopolnjeval z ležernim videzom.

Foto: Instagram

Izbrala je modno oblikovalko, na katero prisega tudi Kate Middleton
Čeprav se je Melania ob tokratnih priložnosti odločila, da se odene v džins, je treba poudariti, da gre za dizajnerski kos, ki je unikatno delo modne oblikovalke Emilie Wickstead z Nove Zelandije. Kreacije Wicksteadove so poznane po tem, da po njih radi posežeta tudi članici britanske kraljeve družine Kate Middleton, ki tako kot Melania velja za eno največjih modnih ikon na svetu, in Meghan Markle, ki je nedavno s princem Harryjem dočakala rojstvo prvorojenca z imenom Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Foto: Facebook

Izbiro obleke, ki na trgu dosega ceno 1.195 ameriških dolarjev, so pohvalili mnogi modni navdušenci, ki so dodali, da obleko odlično dopolnjujeta brezhibna izbira čevljev v kožni barvi oblikovalca Christiana Louboutina in nasmeh do ušes, poroča Kurir. Ni kaj, kdor zna, pač zna!

H. M.

 • Olga101

  Lepa, pametna in SLOVENKA! Res smo lahko ponosni! Bravo Melanija!

  • slaipowi

   Ja. Čisto nasprotje tebi. Grda, neumna in RUSINJA.

  • abc

   Za razliko od tebe.

  • Andrej

   Olga, ne se sekirat. Nekateri ne prenesejo, da je Slovenec kje uspel.

 • RATATA

  Prva fotka v zadnjem obdobju, da na njej ni črnih zamorcev.

 • JANEZ GUS

  Naši rdečuharski mediji jo ne prebavljajo.Tudi rdeči invalid Žitnik vse naj slabše o njej,seveda,ker stalno serje tudi čez Trumpa.To rdeće seme bi moral trump izgnat v 24h.

 • Valter BraniSlav

  Donald je rekel da se nikoli ni prdnila.