[Video] Bizarno: Obilna Mehičanka ni vedela, da je noseča, ko je sredi plesišča začutila popadke

Fotografija je simbolična. (Foto: Freepik)

20-letna Mehičanka Vivian Wise Ruizvelasco je kot vsako mlado dekle rada hodila ven in se sproščala na zabavah. Kakorkoli, na eni izmed zabav se je znašla v izjemno bizarni situaciji.

Navkljub številnim simptomom, ki jih prinaša nosečnost, 20-letnica sploh naj ne bi vedela, da je bila visoko noseča. Šele po nenadnem porodu je namreč ugotovila, da je bila noseča prejšnjih osem mesecev in pol.

Sama zase pravi, da je bila vseskozi obilnejše postave, obenem pa je imela redno menstruacijo, zato ji tudi na pamet ni prišlo, da je v resnici noseča. Pravi tudi, da ni imela posebej izrazitega trebuha in da nič ni kazalo ali vzbujalo suma, zato je skoraj rodila sredi plesišča v nočnem klubu, saj so se šele takrat pričeli popadki.

Otrok se je rodil zdrav
20-letnica je med vso nosečnostjo brezskrbno živela, dokler je niso oktobra lani presenetili popadki. Navkljub rednemu obiskovanja zabav se je otrok rodil zdrav, saj na srečo v zadnjih mesecih ni pretiravala s konzumiranjem alkoholne pijače.

Vivian je ob svojem rojstnem dnevu začutila hude bolečine v kolkih in trebuhu, zato se je odločila nekaj časa počivati. Ker se njena bolečina ni zmanjšala, je njen fant Tonatiuh Gonzalez vztrajal, da gre v bolnišnico. Ko sta prispela tja, je 20-letnico pregledal ginekolog in Vivian je bila šokirana, ko so ji povedali, da bo kmalu rodila.

Da sem noseča, sem izvedela, ko sem že imela porod,” je po poročanju Kurirja povedala Vivian in dodala, da jo je skrbelo, ali je z dojenčkom vse v redu in kaj bo z njim, ker ni vedela sploh, kako je treba vzgajati otroka. “Tudi mene je skrbelo, kaj bom rabila za otroka, porajalo se je milijon vprašanj …” Vivian pravi, da je “umirala v bolečinah”, in ker otrok ni prišel ven, so jo zdravniki poslali na carski rez. Nekaj ​​trenutkov zatem je pod narkozo rodila sina Matthiasa, namesto sreče pa so jo prevzeli mešani občutki.

Sploh ne vem, kaj sem čutila, ko sem ga videla. Moj fant je bil v popolnem šoku. Ne vem, kaj je razmišljal, ampak moral je ukrepati hitro, potrebovala sva namreč vse potrebne stvari, poravnati pa je bilo treba tudi račun v bolnišnici. Vse sva reševala iz dneva v dan. On je bil tako prestrašen, a sem to razumela,” je razkrila. Ker je Vivian želela deliti svojo izkušnjo z drugimi, se je odločila naložiti video svoje izkušnje na TikTok, ki je zbral 17,3 milijona ogledov in 1,4 milijona všečkov. Videoposnetek prikazuje Vivian, kako pije in poje v klubu, skupaj z različnimi drugimi videoposnetki v bazenu, s prijatelji in njenim fantom.

https://www.tiktok.com/@vivianwiserv/video/7133617895296208134?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7138685203111331333

Medtem ko je številne uporabnike TikToka vse skupaj zelo presenetilo, so se pojavili tudi drugi, ki so delili dokaj podobne izkušnje z nosečnostjo. “To se mi je zgodilo z mojo prvo hčerko. Do dneva rojstva nisem vedela, da sem noseča. Vsak mesec sem imela redne menstruacije,” je komentirala neka ženska. Druga pa je dodala: “Dobrodošla v klubu! Dokler nisem bila noseča 30 tednov, nisem vedela, da pričakujem dvojčka, rodila pa sem ju v 34. tednu. Marsikdo mi ni verjel in je mislil, da je to nemogoče ali laž.”

Sara Kovač