[VIDEO] Cristiano Ronaldo bi rad spal: Takole je prosil navijače Irana, naj se “umirijo”

(Foto: Twitter/@B24PT)

Taktika nagajanja zvezdnikom pred pomembno tekmo je sicer že izpeta in velja za neuspešno, a iranski navijači so pred današnjo, za Iran odločilno tekmo s Portugalsko poskušali vplivati na rezultat še pred začetkom dvoboja, in sicer s povzročanjem hrupa pred hotelom. Portugalski zvezdnik je podobnih dogodkov sicer vajen, zanimivo pa je, kako se je odzval. 

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo na svetovnem prvenstvu v Rusiji blesti. Že na uvodu tekme Portugalska – Maroko v Moskvi je poskrbel za nov rekord. V 4. minuti je namreč zadel za vodstvo aktualnih evropskih prvakov z 1:0, kar je njegov že 85. zadetek za reprezentanco, s čimer je postal evropski rekorder.

https://twitter.com/B24PT/status/1010984607020396545

Na uvodni tekmi mundiala Portugalske proti Španiji se je 33-letni Ronaldo s hat-trickom povzpel do 84 golov v reprezentančnem dresu, s čimer se je izenačil z legendarnim madžarskim nogometašem Ferencem Puskasem, ki je prav tako v dresu z državnim grbom v karieri zbral 84 zadetkov. Ronaldov gol proti severnoafriški izbrani vrsti pa je bil obenem tudi njegov sedmi zadetek na SP; na mundialih 2006, 2010 in 2014 je vsakič zadel po enkrat.

D. Č.