[Video] Kaj se dogaja med Beckhamom in Courteney Cox – Poglejte kako sta se skupaj zabavala v jacuzziju in kako se je odzvala Victoria?

Foto: Instagram

Na svojem Instagram profilu je znana igralka objavila video, na kateri se v jacuzziju zabava s poročenim nekdanjim nogometašem Davidom Beckhamom. Mnogi bi si mislili, da bo njegova žena Victoria ponorela od ljubosumja, a zdi se, da jo ta posnetek ni niti najmanj vznemiril.

Na svoj Instagram profil je igralka Courteney Cox, ki  ji sledi skoraj 5 in pol milijonov ljudi, objavila video, ki je dvignil veliko prahu. Video prikazuje zvezdo serije “Friends”, ki se v jacuzziju zabava v družbi poročenega nekdanjega nogometaša. Govora je seveda o Davidu Backhamu, ki je, po videu sodeč, v družbi lepotice izjemno užival.

“Prevroče je v jacuzziju!” je zapisala pod videom, ki je sestavljen iz dveh slik in si ga je do sedaj pogledalo že skoraj štiri milijone ljudi. Mnogi so pod videom napisali: “Kaj je to?”, “Kaj se dogaja?” Mnogim ni bilo jasno zakaj sta skupaj v kadi, kaj se dogaja v zakonu Davida in Victorie, dokler se sama ni oglasila v komentarju.

View this post on Instagram

Too hot in the hot tub! #modernfamily

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Odziv Victorie, ki ga niso pričakovali
Čeprav so mnogi mislili, da bo ljubosumna, se zdi, kot da jo to sploh ni vznemirilo. “Komaj čakam! Pošiljam vam poljubčke”, je zapisala pod sliko, katero je njen mož objavil na svojem profilu. Tako je vsem tistim, ki so špekulirali dala jasno vedeti, da ne gre za prevaro, ampak za snemanje novih epizod serije.

https://www.instagram.com/p/B4DiAI2Bp79/

 

Lana Božič

  • M. Ritchie

    Prav ceden bi bil brez teh groznih tatujev.