fbpx

[Video] Ko se niti nekdanja levičarska prva dama ZDA ne brani razkošja: Michelle Obama najela 24 milijonov dolarjev vredno vilo na zahodni obali

Michelle Obama (Foto: epa)

Nekdanja prva dama Michelle Obama naj bi v mondeni soseski Los Angelesa, na Hollywood Hillsu, najela 23 milijonov dolarjev vredno domovanje, kar je spodbudilo ugibanja o selitvi nekdanje predsedniške družine na zahodno obalo. Ugibanja sledijo najavi Obamovih o sklenitvi sodelovanja s podjetjem Netflix, s katerim želi nekdanji predsednik Barrack Obama “izuriti naslednjo generacijo voditeljev”.

Nekdanja prva dama Michelle Obama naj bi najela luksuzno domovanje na zahodni obali, ki je med drugim opremljeno celo z velikanskim odprtim akvarijem, v katerem plava več vrst morskih psov.

Po trditvah Breitbarta, ki prenaša informacije virov tabloida TMZ, naj bi si nekdanja prva dama ogledovala sosesko z namenom, da bi se tja preselila cela družina. Zaenkrat prebiva v luksuznem dvorcu, ki se lahko pohvali s sedmimi spalnicami, 12 kopalnicami, dvema bazenoma, savno, sobo za masažo, hišnim kinom, posebnim zamrzovalnikom za tekilo in vodko ter sobo za vino.

Več kot 11 hektolitrov velik odprt akvarij z morskimi psi
Ravno tako 24 milijonov dolarjev vredno hišo krasi 1.135 litrov velik odprt akvarij, v katerem plavajo morski listi, morske zvezde in več manjših vrst morskih psov. Lastniki ali gostje pa lahko omenjeno morsko favno v miru opazujejo.

Obamovi naj bi se selili v Los Angeles zaradi produkcijske hiše Higher Ground Productions, ki je sklenila dogovor o sodelovanju z velikanom pretočnih vsebin Netflixom. Ob sklenitvi dogovora je nekdanji predsednik Barrack Obama povedal, da želijo s skupnim sodelovanjem “izuriti naslednjo generacijo voditeljev.”

Aprila je produkcijska hiša najavila biografski film o nasprotniku suženjstva Fredericku Douglassu, ki bo premierno predvajan na Netflixu. Ravo tako je podjetje junija sklenilo dogovor s podjetjem Spotify za produkcijo ekskluzivnih spletnih pogovornih oddaj (podcastov).

Ivan Šokić