fbpx

[Video] Kraljica Elizabeta II. se je pojavila v komičnem skeču z medvedkom Paddingtonom

Foto: Printscreen

Pozornost Združenega kraljestva je te dni uprto v praznovanje kraljičinega platinastega jubileja. Pred vrhuncem praznovanj na sinočnji večerni zabavi pri Buckinghamski palači v Londonu, ki jo je priredila medijska hiša BBC, si marsikdo ni mislil, da si bo lahko ogledal skeč, v katerem bo nastopila priljubljena monarhinja.

Kraljica Elizabeta II. se je pojavila v komičnem skeču v družbi priljubljenega lika kultne angleške knjižne zbirke slikanic medvedka Paddingtona. Še posebej simpatično je videti, ko kraljica in medvedek po taktu znamenite pesmi Queenov We Will Rock You udarjata po skodelici čaja.

@royal.windsor God bless her || #fyp #thequeen #jubilee #concert #padington #2022 #capcut #uk ♬ original sound – ♔ . ♔

V izjavi za javnost iz Buckinghamske palače so zapisali: “Čeprav se kraljica morda ne bo udeležila koncerta osebno, želimo, da bi ljudje razumeli, koliko ji to pomeni, in da se bodo vsi tisti, ki bodo koncert gledali, imeli odlično.” 96-letna monarhinja je v zadnjih mesecih težko hodila in palača je že vnaprej opozorila, da bo kraljica razmislila, katerih jubilejnih dogodkov se bo lahko udeležila.

Po predvajanju skeča se je odvil koncert, kjer so med drugim nastopili Elton John, Diana Ross, Alicia Keys, Rod Stewart, Duran Duran in Andrea Bocelli. V Londonu se je v četrtek s tradicionalno vojaško parado pričelo slavje ob 70-letnici vladanja britanske kraljice Elizabete II., ki bo trajalo do konca tedna.

Ana Hribar