fbpx

[Video] Melania Trump v težkih časih epidemije nagovorila otroke po vsej državi in jim vlila upanje v lepšo prihodnost

Foto: Printscreen

Ameriška prva dama slovenskih korenin Melania Trump se je odločila, da v času krize novega koronavirusa nagovori otroke in jim vlila kanček upanja v lepo prihodnost. Otroke je spodbudila, da naj berejo knjige, se učijo in poslušajo svoje starše, še posebej tedaj, ko jim ti razlagajo, kako ostati varen in zdrav.

V ponedeljkovem video sporočilu je prva dama ZDA Melania Trump spregovorila neposredno z otroki po vsej državi in jih prosila, naj pozorno poslušajo starše in se lotijo varnih dejavnosti, kot sta branje knjig in nadaljevanje šolanja.

“Pozdravljeni otroci vsepovsod”, je dejala Melania. “V tem težkem času, ko smo še daleč od svojih prijateljev, sošolcev in razširjenih družinskih članov, bi morali še naprej dajati vse od sebe, da v čim večji meri izkoristimo svoj dan. Spodbujam vas, da berete knjige, se še naprej učite, pomagate pri opravilih in delite smeh z družino.”

First Lady Melania Trump's Message for Children

To the children of America, in these difficult times, I encourage you to try and make the best of your day. Together with kindness and care, we will get through this temporary but tough time.

Gepostet von First Lady Melania Trump am Sonntag, 12. April 2020

Melania je v nadaljevanju otrokom po poročanju Breitbarta dala vedeti, da nam bo skupaj s prijaznostjo in skrbnostjo uspelo, da se prebijemo iz tega začasnega in hkrati težavnega obdobja. “Poskrbite, da boste prisluhnili svojim staršem, kako ostati varen in zdrav. “Mislimo na vas,” je dala vedeti in poudarila, da smo v tem skupaj.

Otrokom v nedeljo prebrala pravljico
Ameriška prva dama je že večkrat dokazala, da jo skrbi za otroke, ki si trenutno situacijo težko predstavljajo in jo razumejo. Glede na to, da so na račun koronavirusa v Beli hiši prisiljeni odpovedati tradicionalno kotaljenje jajc po trati Bele hiše ob veliki noči, se je Melania v nedeljo odločila, da otrokom vseeno prebere otroško knjigo in jo predvaja preko spleta. Ob tem pa je vsem Američanom še zaželela lepo veliko noč.

Hana Murn